Norlys

Stærk profil skal stå i spidsen for nyt grønt forretningsområde i Norlys

Del

Thomas Boll Matthiesen skal stå i spidsen for Norlys’ nyeste forretningsområde. Han skal opbygge en e-Mobility-forretning, hvor han skal sikre, at energi- og telekoncernen når sin ambitiøse målsætning om at opsætte 300.000 ladestandere frem mod 2030.

Thomas Boll Matthiesen får ansvaret for at søsætte Norlys’ nye forretningsområde omkring e-Mobility, hvor ambitionen er at levere ladeløsninger til privat- og erhvervskunder og opstille 300.000 ladestandere frem mod 2030. Med en baggrund som ansvarlig for blandt andet forretningsudvikling og strategi i virksomheder som Ørsted, NRGi, Siemens og ikke mindst Norlys har han et solidt grundlag som afsæt for den nye rolle.

- Thomas kommer med solid erfaring, stærke strategiske kompetencer og mange år i energibranchen. Han har en vanvittig god fornemmelse for forretningsudvikling og er en strateg, der får tingene til at ske. Sagt på jysk er jeg godt tilfreds med, at Thomas har sagt ja til at stå i spidsen for vores nye forretningsområde. Jeg er overbevist om, at han er den helt rette mand til opgaven, siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys Energi.

Et løft til energibranchen

Når Norlys nu vælger at tilføje dette nye forretningsområde til porteføljen, er det et naturligt næste skridt i at møde kundernes ønsker og behov for grønne løsninger.

- Jeg er meget glad for at blive tilbudt muligheden for at stå i spidsen for vores nye forretningsområde. Det er topmotiverende at være en del af en stærk koncern, der markerer sig så overbevisende i den danske energibranche. Vi kan allerede tydeligt mærke regeringens målsætning om, at der skal køre 760.000 el- og hybridbiler på de danske veje i 2030 i efterspørgslen på ladeløsninger. Med e-Mobility kommer vi til at give et markant løft til energibranchen, når vi over de kommende år opfører en vigtig del af den infrastruktur, der skal være med til at sikre et grønnere Danmark, slutter Thomas Boll Matthiesen.

Thomas Boll Matthiesen tiltrådte stillingen den 17. maj 2021.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

Norlys har ambitioner om at nå 1 million fiberadresser12.7.2021 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Energi- og televirksomheden har indtil nu fokuseret på at tilbyde Norlys’ egne andelshavere fibernet. Nu går koncernen ind i fiberkampen på nye markeder. De nye adresser ligger i bynære områder i Jylland, på Fyn og Sjælland og er en del af en ny og ambitiøs plan, der skal tilbyde fibernet ikke kun til andelshaverne, men også til knap 200.000 adresser uden for andelshavernes områder inden udgangen af 2023.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum