Furesø Kommune

Stadig muligt at blive testet for corona i Furesø

Del

De statslige myndigheder har ændret den nationale teststrategi. Furesø har arbejdet benhårdt for at fastholde muligheden for at blive testet i kommunen. Resultatet er, at Region Hovedstaden åbner et testcenter i Værløsehallerne fra den 16. februar 2021, og der arbejdet for at genåbne testcentret i Farum Arena.

”Det er vigtigt, at det er nemt for Furesø-borgerne at blive testet, så vi får brudt smittekæderne hurtigt. Vi får nu et PCR-testcenter i Værløse hver uge, og vi har en tæt og god dialog med regionen om igen at åbne for hurtigtest i Farum Arena”, siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen (A).

Alle borgere over 2 år kan tage en PCR-test i Værløsehallerne fra den 16. februar. Man skal ikke bestille tid, men bare møde op. Erfaringen fra de seneste uger er, at der ikke er kø. Alle får svar senest efter 48 timer. Mange får dog svar inden for 24 timer.

Dialog med Regionen om Farum Arena

Udover at have PCR-test i Furesø, arbejder Furesø tæt og godt med Region Hovedstaden om at genetablere et hurtigtestcenter i Farum Arena måske allerede i uge 6. Ved hurtigtest får man svar inden for 15 minutter. Testcentret skal bruges til kommunens medarbejdere og borgere. Furesø Kommune vil kommunikerer åbningstiderne ud, så snart en aftale falder på plads. 

Fakta: PCR-testcenter i Værløse fra uge 7

Åbningstiderne skifter, så flest mulige kan testes og passe deres arbejde samtidig.

  • Ulige uger: Tirsdag-søndag kl. 8-13.45. (mandag virksomhedsbesøg)
  • Lige uger: Mandag-fredag kl. 15.30-21. Lørdag-søndag kl. 8-13.45.

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum