VIA University College

Stadig ledige pladser: Konference om animation og forskningsformidling udskudt til 27. november

Del

Grundet situationen med coronavirus er den årlige SCI-VI konference, der plejer at være en del af Viborg Animations Festival, udskudt til 27. november. Konferencen omhandler brugen af animation til at formidle forskning – og der er stadig få ledige pladser.

Konferencen SCI-VI er udskudt til den 27. november
Konferencen SCI-VI er udskudt til den 27. november

Under overskriften SCI-VI (Science Visualisation) skal brugen af animation og visualisering til at formidle forskning udbredes. Det er målet bag initiativet, som The Animation Workshop, VIA har igangsat.

”Vi vil udforske og udfolde mulighederne for, hvordan forskere kan blive endnu stærkere i formidlingen af deres forskning – med særligt fokus på at inddrage visuelle elementer gennem samarbejde med den visuelle industri. Derfor samler vi forskere, animatorer og filmfolk til diskussion og erfaringsudveksling, så vi kan styrke samarbejdet mellem dem,” fortæller Sia Søndergaard, der er projektmanager ved The Animation Workshop, Via.

Konferencen skulle have været en del af Viborg Animations Festival, der løber i uge 39, men grundet situationen med corona er den udskudt til 27. november – og der er stadig ledige pladser.

Læs mere om og tilmeld dig konferencen her https://www.animationsfestival.dk/en/professions/#/event/sci-vi-conference

Nøgleord

Kontakter

Sia Søndergaard
Projektleder, The Animation Workshop, VIA
T: 87 55 49 61
E: SIAS@via.dk

Billeder

Konferencen SCI-VI er udskudt til den 27. november
Konferencen SCI-VI er udskudt til den 27. november
Download

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Fonden for Entreprenørskab har i 2019 tildelt VIA prisen som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution fordi innovation og entreprenørskab er en fast del af alle VIAs uddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

Viborg Animation Festival blev en succes for 9. år i træk5.10.2020 06:00:00 CESTPressemeddelelse

Viborg Animation Festival viste igen i år et væld af animationsfilm, udstillinger, oplevelser i virtual reality, workshops, brancheevents og meget mere, da Danmarks største internationale animationsfestival for 9. gang indtog Viborg i uge 39. Både børn, voksne, professionelle og nysgerrige fik mulighed for at få et indblik i animationens uendelige muligheder. Nu er det tid til at gøre status.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum