Luger

Sprudlende popperler fra Vargas & Lagola spiller i VEGA

Del

Den 17. november kan du opleve den svenske duo Vargas & Lagola, når de i Lille VEGA åbner pop-posen med fængende hooks og dobbeltklæbende melodier.

Bag de to kunstnernavne finder man producerne Vincent Pontare og Salem Al Fakir, der er gået fra at være succesrige soloartister til at være svensk Grammy-vindende producere og sangskrivere for navne som Avicii, Benjamin Ingrosso, Seinabo Sey og Veronica Maggio. Sammen har de skabt det Vargos & Lagola, der dykker ned i genrer som alternative pop, americana, folk og psych.

Med store udsolgte shows i Sverige, koncert på festivalen Way Out West og det anmelderroste album MountAlda i ryggen er duoen et af de hotteste navne på den svenske alternative popscene lige nu. Albummet er indspillet på de instrumenter, der var tilgængelige i studiet, og det har resulteret i rå og organiske sange, der emmer af autenticitet og følsomhed.

Vargas & Lagola spiller med dækkede ansigter og farverige dragter i et forsøg på at give slip på al prestigen. Ikke for at gemme sig, men for at være fri.

Fakta om koncerten:
Vargas & Lagola (SE)
Torsdag den 17. november 2022 kl. 20.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 155 kr. + gebyr
Billetsalget starter torsdag den 1. september kl. 10.00 via vega.dk, luger.dk og ticketmaster.dk

Billeder

Links

Information om Luger

Luger
Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

Den elektroniske synthwave-duo The Midnight spiller i Store VEGA 21. marts 2023. De tager Goose med som special guest26.9.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

The Midnight består af den amerikanske singer-songwriter Tyler Lyle og den danske trommeslager og producer Tim McEwans. Deres musikalske rejse er drevet af en umættelig nysgerrighed, fra deres synth-tung begyndelse til nu at levere dundrende arena-rock-akkorder og smittende pop-hooks. Duoens lyd er en sammensmeltning af Tyler Lyles amerikanske drømmehistorier og Tim McEwans filmiske lydbilleder.

Den grænseløse kunstner, Oliver Tree, kommer til Store VEGA på lørdag 19. november 202212.9.2022 18:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Oliver Tree er en vokalist, producer, sangskriver, instruktør og performer som udforsker skæringspunktet, hvor pop og alternativ mødes lydmæssigt, samt hvor kunst og underholdning støder sammen visuelt. Fra komedie til action-sport, Oliver Trees verden er anderledes end nogen kunstner, der er kommet før ham. Tree, der kommer fra Santa Cruz, Californien, har i løbet af de sidste 10 år været involveret i mange forskellige projekter og iterationer. Han er så ekstremt uforudsigelig som kunstner at ingen kan gætte hvad hans næste træk bliver. Han er ikke bange for at få dig til at grine, græde, tænke dybt eller føle dig fuldstændig utilpas i løbet af en 4 minutters musikvideo, og han er på vej til at udvikle sin egen plan for markedsføring af popkultur i den moderne verden. Alsidig i enhver forstand af ordet, Oilver Tree udforsker ikke kun enhver form for underholdning, men også enhver type genre i hans musik. Det har ingen grænser. Oliver Tree har bygget et multimedieprojekt designet til a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum