Det Kongelige Teater

Spot morgendagens balletstjerne i Aspiranteriet

Del

Kom og oplev morgendagens stjerner, når aspiranterne ved Det Kongelige Teaters Balletskole står på scenen i deres egen forestilling ”Aspiranteriet”.

12 håbefulde dansere går på scenen i A-salen på Det Kongelige Teater – de er på sidste del af deres uddannelse og dermed i den afgørende fase mod en karriere som dansere ved Den Kongelige Ballet. Hvem vil klare den hele vejen igennem og få de eftertragtede kontrakter? Ja det er den store drøm for disse unge dansere, og konkurrencen er hård.

I ”Aspiranteriet” viser de det store spænd, de som professionelle skal kunne mestre, både fra det klassiske Bournonville og Petipa til det moderne repertoire. Flere af numrene har danserne endda koreograferet selv.

Der er lagt op til en spændende forestilling med noget for enhver smag og med muligheden for at opleve disse talentfulde dansere helt tæt på i Teatrets intime black box sal.

”Aspiranteriet” i A-salen på Det Kongelige Teater
Fredag den 13. november 2015 kl. 19.30
Lørdag den 14. november 2015 kl. 17.00 og 19.30
Søndag den 15. november 2015 kl. 16.00

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum