Haderslev Kommune

"Sporet" får ny adresse

Del

Den stigende interesse for Netværkstedet Sporet har betydet, at aktiviteterne er flyttet fra den hidtidige adresse på Teaterstien 9C til bedre egnede lokaler i Nørregade 38E, 1.

Siden foråret 2015 har Sporet haft til huse på Teaterstien. Det stigende antal faste brugere af stedet har dog givet pladsmangel. Ikke mindst i forbindelse med den fælles madlavning, som er et fast og vigtigt holdepunkt for Sporets brugere.

Sporet har nu overtaget Familiehusets tidligere lokaler i Nørregade 38 – blot 50 meter fra den tidligere adresse. En god og konstruktiv dialog med udlejeren betyder, at Sporet har kunnet foretage den korte flytning omkostningsfrit. Til gengæld kan Sporets unge brugere og frivillige glæde sig over sted, hvor indretningen i langt højere grad imødekommer deres behov.

Baggrund
Sporet er en del af det 4-årige partnerskabsprojekt Unge på Sporet, hvis formål er at fremme trivsel og mental sundhed blandt de unge (14-35 år) i Haderslev Kommune, som står i en livssituation, der gør det svært for dem at holde fast i deres uddannelse, job eller sociale liv.

Foruden Haderslev Kommune deltager Blå Kors, TUBA, FrivilligCenter Haderslev, Haderslev Erhvervsråd, Videncenter for Sundhedsfremme/KOSMOS, Multihuset, Haderslev Andelsboligforening samt Region Syddanmark som officielle partnere i projektet.

Kontakter

Janni Mikkelsen Fovsing, teamleder, Sundhed og Forebyggelse, tlf. 22 36 37 83
Kirsten Lykke Nielsen, socialfaglig mentor, tlf. 20 11 75 21

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum