NordicBet

Spillefuglene tror ikke på DF-borgmester i Guldborgsund Kommune

Del

Siden NordicBet åbnede for spil på årets kommunalvalg har ingen anden kommune tiltrukket sig så stor opmærksomhed fra de danske spillefugle som Guldborgsund Kommune. Størst tiltro er der til, at John Brædder slår forhåndsfavoritten René Christensen.

Kampen om lokalmagten i Guldborgsund Kommune har fået de danske spillefugles fulde opmærksomhed efter Socialdemokratiet overraskende erklærede, at man vil forhindre at DF’eren René Christensen bliver borgmester. Og at dømme efter indsatserne hos NordicBet vil der blive heppet indædt på, at Socialdemokratiet får held med sin manøvre.

50 procent af alle indskud hos NordicBet er nemlig sat på den siddende borgmester John Brædder, der har fået uventet opbakning fra både Venstre og Socialdemokratiet. Til sammenligning er kun 38 procent lagt på forhåndsfavoritten, DF’eren René Christensen, mens outsideren Ole K. Larsen har tiltrukket sig 12 procent af opmærksomheden.

”Det er ren House of Cards i Guldborgsund Kommune. De politiske studehandler er kommet frem i lyset, hvilket har bragt den politiske spænding i kommunen på bristepunktet efter opbakningen fra den mest åbenlyse alliancepartner til René Christensen er forsvundet”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet og fortsætter:

”Som meldingerne er strømmet ind, har vi måtte opjustere oddset op til flere gange. Men selvom hverken Socialdemokratiet eller vores kunder tror på en DF-borgmester, vurderer vi fortsat, at René Christensen har gjort nok til at overbevise lokalbefolkningen”, afslutter Holm.

Guldborgsund og resten af Danmark skal til stemmeurnerne tirsdag den 21. november.

Hvem bliver borgmester i Guldborgsund Kommune?
René Christensen (O)           1,75
John Brædder (G)                  3,10
Bo Abildgaard (A)                  5,25
Ole K. Larsen (V)                    15,00
Anden kandidat                     20,00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Kommunalvalg 2017 - Danmark

Kontakter

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum