Danske Spil A/S

Spillede hver uge i 50 år og vandt så 19 mio. i Lotto: ”tålmodighed lønner sig jo”

Del

En ældre mand fra Djursland har efter fem årtier fået hul igennem til den helt store gevinst. Nu vil han sikre børnene økonomisk, og bytte den rustramte bil ud med en ny.

En lørdag sad en mand fra Djursland som vanligt og tjekkede sin Lotto kupon. Overfor sad konen, som hun havde gjort det de sidste mange, mange år.

”Jeg har jo spillet med, siden jeg var midt i 20’erne. Det var en ide, jeg havde om, at tålmodighed jo lønner sig. Min kone plejer at sidde overfor mig og mobbe mig lidt, når jeg tjekker mine tal,” fortæller manden, mens han gnækker stille.

Men denne lørdag var overhovedet ikke som de foregående, hvor det højst var blevet til smågevinster. Manden fik i den grad ret i sin ide om, at det betaler sig at være tålmodig.

”Jeg sagde så til hende, ”nej, vi har vundet 10.000!” og hun spærrede øjnene op, ”nej, det er 10 mio, sørme! råbte jeg, og sagde så, ”nej, det er 19 mio!” og så sprang jeg op med armene i vejret og råbte ”juhuu,” siger manden med et stort grin.

Økonomisk sikring, folkevogn og etplanshus
Parret har endnu ikke rigtig forstået, hvad der er sket, men tog hurtigt kontakt til deres tre, voksne børn. Børnene fik at vide, at de hver især kunne forvente en stor portion af pengene.

”Det ligger rigtig godt i maven at vide, at børnene er sikret – og de siger i øvrigt, at de vil investere i mursten. Det er jo meget fornuftigt,” siger manden.

Og ægteparret har også selv kig på mursten, eftersom de er ved at være oppe i årene og gerne vil skifte til en bolig i et plan. Det er der nu råd til.

”Og så skulle folkevognen til syn til september, den er fra ´08, og der er ved at komme rust på. Der har jeg et stykke tid haft kig på en ny folkevogn, som jeg nu glæder mig meget til at kunne købe,” fortæller manden fra Djursland glad.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum