WINDROSE A/S · A Place To

Spektakulære BIG-tårne opføres i Esbjerg og får nyt navn.

Del

4. juni tages første spadestik til de markante boligtårne i Esbjerg, tegnet af BIG - Bjarke Ingels Group. Samtidigt ændrer projektet navn til A Place To.

Indgangen fra Grådybet 73 til de BIG-designede boligtårne A Place To Esbjerg med 418 lejligheder, alle med altan og en skøn udsigt til vesterhavet eller Esbjerg by.
Indgangen fra Grådybet 73 til de BIG-designede boligtårne A Place To Esbjerg med 418 lejligheder, alle med altan og en skøn udsigt til vesterhavet eller Esbjerg by.

Den 4. juni kl. 14:00 stikkes spaden i jorden til de første af i alt 418 boliger til unge. Tre markante tårne designet af tegnestuen BIG til Tovværksgrunden, Grådybet 73 i Esbjerg. Samtidigt skifter boligprojektet navn til A Place To · Esbjerg. Det fejres på dagen med et større arrangement med kendt live artist, konferencier, DJ, Instagram konkurrence og fri bar.

Du er inviteret og tilmelder dig arrangementet her: https://www.aplaceto.live/
(Bemærk - begrænset antal pladser)

David Zahle, Partner i BIG - Bjarke Ingels Group og næstformand i bestyrelsen for Windrose A/S - A Place To, udtaler:
"En bygning skal formes af det, den skal bruges til og tilbyde en merværdi både til beboerne og byen omkring den. Da vi projekterede de tre tårne til Tovværksgrunden i Esbjerg, tog vi udgangspunkt i det lokale - menneskene, naturen, havet, vinden og byens dna af fiskeri, borerigger og havvindmøller. Den 4. juni tager vi første spadestik til en spektakulær boligbygning, der åbner i december 2020 for de første af i alt 418 lejligheder, som alle har en fantastisk udsigt til vestkysten eller Esbjerg by - og altaner, der både skærmer for vinden og åbner sig til et skønt privat uderum.”

Esbjergs Borgmester Jesper Frost Rasmussen er begejstret: “Vi ønsker at udvikle Esbjerg som attraktiv studieby. Derfor er vi glade for, at det netop er her i Esbjerg, der tages første spadestik til 418 nye boliger til vore unge borgere.”

A Place To er det ny internationale brandnavn, som vi fremover giver alle vore ejendomme uanset om de opføres i Esbjerg, København, Berlin eller London.” - siger CEO, Lars Kristensen, der selv har boet og studeret i Esbjerg.

A Place To er tanken om det sted, hvor man engagerer sig, hvor man kan være dristig og gøre en forskel, være positiv og leve, bo, mødes, læse, lære, vokse, sove godt, spare op, elske, spise, trives … kun fantasien sætter grænsen“ - siger CEO, Lars Kristensen. 

A Place To er møblerede lejligheder af højeste kvalitet, som henvender sig til unge under 35 år, et hjem, hvor man kan færdes sikkert, udvikle sig som menneske og socialisere, mens man bor skønt med udsigt til hav og by. Det er et unikt sted for aktive unge, en livsstil med mange relevante servicetilbud og muligheden for at bo for sig selv og sammen med vennerne.”

COO, Peter Høpfner, der er operationel ansvarlig for opførelsen af ejendommene - “A Place To er et unikt “co-living” koncept, hvor beboerne udover en møbleret lejlighed har adgang til store attraktive fællesarealer. 

A Place To er også et samlingssted for alle byens unge med cafe-miljø, læse- og møderum, innovationscenter med iværksætter- og erhvervsrådgivning, laundromate og grønne fællesarealer.“

I tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, tilbydes forskellige relevante in-house services. F.eks. bliver det muligt at bestille sund mad - både vegetar og protein, få skiftet sengetøj, vasket/renset tøj, repareret mobilen eller leje en cykel. En komplet boligløsning, der gør det nemt og komfortabelt at leve og studere med andre unge.

A Place To er allerede på vej med flere ejendomme andre steder i Danmark, bl.a. i Århus og København og der planlægges desuden ejendomme i Norge, Tyskland og Schweiz.

Konsortiet bag A Place To er WINDROSE A/S, der er et partnerskab mellem bl.a. den verdenskendte tegnestue BIG - Bjarke Ingels Group og Heimstaden - et af Nordeuropas største ejendomsselskaber.

Nøgleord

Kontakter

WINDROSE A/S - A Place To
Lars Kristensen, CEO
+45 20 33 69 11
lars.kristensen@windrose.as

Billeder

Indgangen fra Grådybet 73 til de BIG-designede boligtårne A Place To Esbjerg med 418 lejligheder, alle med altan og en skøn udsigt til vesterhavet eller Esbjerg by.
Indgangen fra Grådybet 73 til de BIG-designede boligtårne A Place To Esbjerg med 418 lejligheder, alle med altan og en skøn udsigt til vesterhavet eller Esbjerg by.
Download
Det markante boligprojekt med 418 boliger til unge alle med altaner, som skærmer for vinden og åbner til skønt privat uderum. I stueetagen  cafe miljø, laundromate og ude er grønne fællesarealer med offentlig adgang.
Det markante boligprojekt med 418 boliger til unge alle med altaner, som skærmer for vinden og åbner til skønt privat uderum. I stueetagen cafe miljø, laundromate og ude er grønne fællesarealer med offentlig adgang.
Download
A Place To Esbjerg projektlogo
A Place To Esbjerg projektlogo
Download
A Place To main logo
A Place To main logo
Download

Links

Information om WINDROSE A/S · A Place To

WINDROSE A/S · A Place To
Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

https://www.esbjergtowers.dk

Konsortiet bag A Place To er WINDROSE A/S, der er et partnerskab mellem bl.a. BIG - Bjarke Ingels Group, Heimstaden - et af nordeuropas største ejendomsselskaber og en erfaren direktion bestående af CEO Lars Kristensen og COO Peter Høpfner.

De kommende 10 år opfører WINDROSE flere tusinde nye bæredygtige boliger i verdensklasse til unge i Danmark og Europa.

A Place To · Esbjerg er det første af en række spektakulære boligprojekter med lejligheder og hotellejligheder, der fortrinsvis henvender sig til unge under uddannelse og unge professionelle. I Esbjerg bliver det til 418 helt fantastiske boliger alle med altaner, som giver lejlighederne et skønt privat uderum, og alle med udsigt til vestkysten og Esbjerg by.‍

Næstformand for bestyrelsen i WINDROSE A/S David Zahle er projekt- og designarkitekt og partner i tegnestuen BIG - Bjarke Ingels Group og medansvarlig for mange af BIGs prisbelønnede og fuldførte projekter.

CEO, Lars Kristensen, har en baggrund indenfor forsikring og revision og har stået i spidsen for Ejendomsinvestering Danmark. Hans erfaring er stor indenfor udvikling, byggestyring, administration og finansiering af ungdomsboliger.

COO, Peter Høpfner er ingeniør og en garvet og dygtig projektudvikler, som bl.a. har stået bag opførelsen af BIGs prisbelønnede triologi i Ørestaden VM Husene, Bjerget og 8Tallet.

Følg pressemeddelelser fra WINDROSE A/S · A Place To

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.