Lemvigh-Müller A/S

Specialisthjælp giver dobbelt op på båndsavklingens levetid

Del

Bahco og Lemvigh-Müller udvider samarbejdet om båndsavklinger. Som en ny service kan metalbearbejdende virksomheder få specialisthjælp til at vælge den helt rigtige klinge – og få det dobbelte ud af saven.

Samarbejdet mellem værktøjsproducenten Bahco og Lemvigh-Müller, der er Danmarks største stål- og teknikgrossist, kommer nu op på den helt store klinge. Fremover fører Lemvigh-Müller et bredt udsnit af båndsavklinger fra Bahco og kan tilbyde klinger til enhver opgave - uanset materialetypen og størrelsen på det emne, der skal bearbejdes.

Det udvidede samarbejde giver metalbearbejdende virksomheder en række fordele:

”Vi har fokus på vores kunders totaløkonomi og sælger ikke bare klinger – hos os kan man få specialisthjælp fra Bahco med i købet. Det betyder, at vores kunder kan spare både mandetimer og klinger og også få mere effektiv produktionstid”, siger Søren Ladefoged Pedersen, produktchef, Lemvigh-Müller.

Saven er overset - men vigtig 

Erik Nykjær, der er Industrial Application Specialist hos Bahco, tager med Lemvigh-Müllers salgskonsulenter på virksomhedsbesøg, hvor han vejleder om, hvilken tandform og fortanding der vil være optimal. Han fortæller, at saven, som kan være en flaskehals i produktionen, ofte er en lidt overset maskine, fordi fokus typisk er på de større, dyrere maskiner.

Klingeskift koster produktionstid

”Mange tænker ’det er bare en sav’ og vælger den billigste klinge, men det kan blive dyrt i længden. Saven er første led i produktionen – det er den, der saver materialet op til den videre bearbejdning, så det er vigtigt, at den kører optimalt og ikke hele tiden skal have skiftet klinge. I stedet for at se på prisen på klingen bør man se på, hvordan man får den laveste pris per snit. Det handler blandt andet om klingens levetid, og det regnestykke hjælper vi med”, siger Erik Nykjær.


Hjælp til at optimere både sav og klinge

Han bruger Bahcos beregningsprogram BandCalc™ til at finde frem til den rigtige klinge ud fra den enkelte virksomheds behov, krav og ønsker. For nogle er levetid det afgørende parameter, andre har fokus på savehastighed eller materialeoverflade. Først går han dog altid saven igennem for evt. fejl og mangler.

”Saven skal køre 100 procent, og når det er på plads, går vi i gang med beregningerne af, hvilken klinge det bedst kan betale sig af køre med, og vi hjælper også med indkøringen. Ofte kan vi fordoble levetiden på klingen, så kunden får det dobbelte ud af saven. Vi tilbyder gerne testklinger, så kunden kan teste det op imod den klinge, han plejer at bruge”, siger Erik Nykjær.

Se Lemvigh-Müllers sortiment af båndsavklinger fra Bahco her

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum