Sparta Atletik og Motion

Sparta altdominerende ved DM

Del

50 atleter fra Sparta var i weekenden til inde DM i atletik i Skive, og det blev en stor medaljefest med i alt 37 DM-medaljer.

Andreas Trajkovski blev den mest vindende atlet ved inde DM. (Foto: Lone Dybdal)
Andreas Trajkovski blev den mest vindende atlet ved inde DM. (Foto: Lone Dybdal)

11 guldmedaljer, 12 sølvmedaljer og 14 bronzemedaljer. Det var status for Spartas atleter, da bussen søndag aften igen vendte hjem til Østerbro efter en weekend med DM i atletik i Skive. Dermed blev Sparta endnu en gang den suverænt mest vindende klub, og det var en tilfreds sportschef, som efterfølgende kunne gøre status.

"Det var en rigtig god weekend, som gik helt som vi havde håbet. Der er selvfølgelig altid noget, som godt kunne være gået bedre, men generelt fik vi de medaljer, vi havde regnet med, og der var ingen af vores atleter, som 'tabte' en guldmedalje," siger Henrik Paulsen.

Ingen kvalifikation til EM

Mest vindende spartaner var Andreas Trajkovski, som blev dansk mester i både længdespring, 200 meter og 4x200 meter. Ud over de tre guldmedaljer blev det også til en bronzemedalje i 60 meter, hvor Festus Asante blev nummer to. Netop Festus var før DM den eneste spartaner, der var kvalificeret til det kommende EM, men der var et begrundet håb for, at en eller flere spartanere kunne klare kravet under DM, men det lykkedes desværre ikke.

"Det er det eneste, som ærgrer os en lille smule. Især på 3000 meter for mænd, hvor både Ole Hesselbjerg og Andreas Lindgreen gik efter kravet, var der en realistisk mulighed. De løb dog begge et flot løb og blev henholdsvis nummer et og to, men tiderne rakte ikke helt, men det ændrer ikke på, at vi havde et super DM," siger Henrik Paulsen. 

Kontakter

Billeder

Andreas Trajkovski blev den mest vindende atlet ved inde DM. (Foto: Lone Dybdal)
Andreas Trajkovski blev den mest vindende atlet ved inde DM. (Foto: Lone Dybdal)
Download

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum