Næstved Bibliotek og Borgerservice

Sparring til dit iværksætterprojekt

Del

Overvejer du at starte dit eget? Går du med ideer, der kan føre til et iværksætter-eventyr og som du ønsker sparring til? Så er der hjælp at hente på Næstved Bibliotek, tirsdag d. 5. april kl. 15-17

Erhvervskonsulent Vivi Johansen. Foto: Credit Næstved Erhverv
Erhvervskonsulent Vivi Johansen. Foto: Credit Næstved Erhverv

Mange har måske brugt corona-perioden til at tage deres arbejdsliv op til overvejelse og udvikle ideer og koncepter, der kan foldes ud i et lokalt iværksætter-eventyr. Dét vil Næstved Erhverv og Næstved Bibliotek gerne understøtte med et tilbud, som giver nem adgang til en snak med en erhvervskonsulent et centralt sted i Næstved.

Tirsdag d. 5. april sidder erhvervskonsulent Vivi Johansen fra Næstved Erhverv klar til at sparre med dig i tidsrummet kl. 15:00-17:00 i Salen på biblioteket.

En snak kræver forudgående tilmelding og med en booket tid, får du 20 min til en snak om dit projekt. Der er begrænsede tider, som fordeles efter først til mølle.
Med en booket tid får du 1:1 vejledning, viden og værktøjer, så du er bedre rustet til at komme i gang. Vivi kan f.eks. sparre med dig om din idé, din forretningsplan, budgetter og hvordan du kommer videre, herunder hvilken hjælp, der findes lokalt for iværksættere.

Pris og tilmelding
Sparringen på Næstved Bibliotek d. 5. april kl. 15-17 er gratis.
Tilmelding via https://www.tilmeld.dk/startupinfo050422/signup. Der kan bookes tider frem til selve dagen, men afhængig af, om der er for mange bookninger.

Der gives tilladelse til at bruge billederne.

Kontakter

Billeder

Erhvervskonsulent Vivi Johansen. Foto: Credit Næstved Erhverv
Erhvervskonsulent Vivi Johansen. Foto: Credit Næstved Erhverv
Download
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum