Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn udnævner Kim Thykjær til områdedirektør

Del

Kim Thykjær, 40 år, er netop tiltrådt som områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn med ansvar for sparekassens erhvervsaktiviteter på Fyn. Kim overtager dermed direktørposten fra Niels Kidde Andersen, som går på pension.

Områdedirektør Kim Thykjær
Områdedirektør Kim Thykjær

Kim har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor og har igennem alle årene beskæftiget sig med erhverv. Kim startede sin karriere i Danske Bank i 1997, hvor han tog en HD i afsætning med henblik på at blive strategisk sparringspartner for erhvervsdrivende. I 2005 rykkede Kim til Fionia Bank, som senere blev opkøbt af Nordea. Her har han igennem de seneste syv år arbejdet som leder af den lokale erhvervsfilial med ansvar for mellemstore erhvervskunder fra hele Fyn.

Kim er et velkendt ansigt i Odense – han har altid boet og arbejdet i byen, og især igennem sin seneste stilling har han fået et godt kendskab til både lokalområdet og erhvervsaktiviteter på Fyn. Med et bredt netværk og flere års erfaring som leder er Kim klædt godt på til at træde ind i den nye rolle som frontfigur for sparekassens erhvervsaktiviteter på Fyn.

I sin nye stilling ser Kim blandt andet frem til at bidrage til at opruste sparekassens indsats på erhvervsområdet og cementere sparekassen som et stærkt lokalt alternativ for erhvervsdrivende.

”Jeg ser frem til at få et endnu dybere kendskab til markedsområdet, og som lokalkendt har jeg en god fornemmelse af, hvor det fynske erhvervsliv er på vej hen,” fortæller Kim og fortsætter:

”Derudover glæder jeg mig til at bidrage til at gøre de lokalområder, sparekassen er en del af, til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.”

Privat er Kim bosat i Odense sammen med sin kone og parrets to døtre. Kims store passion er samvær med familie og venner, mens formen holdes ved lige med løbeture.

I anledning af områdedirektørskiftet afholder sparekassen reception fredag 23. marts kl. 14:00-16:00 i erhvervscentrets lokaler på Søndergade 17, 5000 Odense C.

Billeder

Områdedirektør Kim Thykjær
Områdedirektør Kim Thykjær
Download
Områdedirektør Kim Thykjær
Områdedirektør Kim Thykjær
Download

Links

Information om Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn
Sparekassen Sjælland-Fyn
Isefjords Alle 5
4300 Holbæk

59 48 11 11https://www.spks.dk

Koncernen

- 49 privatfilialer fordelt på Sjælland og Fyn (inklusiv 1 på vej i Helsinge)
- 4 erhvervscentre
- 626 medarbejdere
- Indlån 16.589 mio. kr.
- Udlån 11.681 mio. kr.
- Balance 21.487 mio. kr.
- 156.000 kunder

 

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland-Fyn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland-Fyn

Kvium gavlmaleri i Holbæk skal udbedres12.3.2018 10:16:27Pressemeddelelse

Byrummet i Holbæk blev i for et halvt års tid siden beriget med et gavlmaleri af kunstneren Michael Kvium. Maleriet, der pryder gavlen på Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Ahlgade, har vakt opsigt – ikke alene i Holbæk, men over hele landet. Det har desværre vist sig, at Michael Kviums værk er skæmmet af mørke striber, der løber horisontalt ned over hele maleriet, og årsagen er, at der trænger fugt ind mellem de plader, der blev monteret på gavlen, inden Michael Kvium gik i gang med sit store gavlmaleri. Det skyldes formentlig en gummiliste, der er monteret mellem pladerne for at holde fugten ude, og noget tyder på, at det er det modsatte, der er sket. Det skal der nu gøres noget ved. Udbedring iværksættes Step 1) I løbet af de kommende dage indledes forsøgsvis aftagning af tre plader, og gummilisten fjernes. Herefter opsættes pladerne igen, men på afstandsfittings, der sikrer fuld ventilation mellem pladerne. Step 2) I april afmonteres 3 plader, der erstattes med andre typer plader

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum