Sparekassen Sjælland-FynSparekassen Sjælland-Fyn

SPAREKASSEN SJÆLLAND-FYN-KONCERNEN: Succesfuld IT-konvertering og sammenlægning på plads

Del

Sparekassen Fyn er som planlagt blevet sammenlagt med moderselskabet Sparekassen Sjælland-Fyn. Samtidig er en stor IT-konvertering gemmeført med succes.

Sparekassen Fyns 41.500 kundeforhold er i weekenden konverteret fra SDC til Bankdata. Der er tale om 112.000 konti og ca. 100 mio. transaktioner. Det betyder, at den vellykkede IT-konvertering er en af de større herhjemme.

Samtidig kan alle Sparekassen Sjælland-Fyns 145.000 kunder fra i dag betjenes i samtlige 43 filialer fra Middelfart i vest til Dragør i Øst.

Med IT-konverteringen og sammenlægningen på plads sætter Sparekassen Sjælland-Fyn punktum for et succesfuldt forløb med købet af Sparekassen Fyn for tre år siden i august 2013, fortæller administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson.

”Det er meget tilfredsstillende og til stor gavn og glæde for hele sparekassen, at vi nu driver en stor sparekasse på Sjælland og Fyn. Kunderne vil fortsat opleve, at der står Sparekassen Fyn på de fynske filialer og tilsvarende Sparekassen Sjælland på de mange filialer på den anden side af Storebæltsbroen. Som vi har sagt fra starten, er fynboerne bedst til at drive hele Fyns lokale sparekasse, og sådan vil det også være fremover,” understreger administrerende direktør for Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson, der tilføjer, at der er store synenergier at hente ved sammenlægningen af de to regionale og lokale sparekasser.

For yderligere information
Kontakt presse- og direktionsrådgiver Jan Løve, 40 10 76 44, jal@spks.dk.

Kontakter

Presse- og direktionsrådgiver Jan Løve - Tlf. 40 10 76 44 - jal@spks.dk

Links

Information om Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn
Sparekassen Sjælland-Fyn
Isefjords Alle 5
4300 Holbæk

59 48 11 11https://www.spks.dk

Koncernen

- 49 privatfilialer fordelt på Sjælland og Fyn (inklusiv 1 på vej i Helsinge)
- 4 erhvervscentre
- 626 medarbejdere
- Indlån 16.589 mio. kr.
- Udlån 11.681 mio. kr.
- Balance 21.487 mio. kr.
- 156.000 kunder

 

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland-Fyn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland-Fyn

Kvium gavlmaleri i Holbæk skal udbedres12.3.2018 10:16Pressemeddelelse

Byrummet i Holbæk blev i for et halvt års tid siden beriget med et gavlmaleri af kunstneren Michael Kvium. Maleriet, der pryder gavlen på Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Ahlgade, har vakt opsigt – ikke alene i Holbæk, men over hele landet. Det har desværre vist sig, at Michael Kviums værk er skæmmet af mørke striber, der løber horisontalt ned over hele maleriet, og årsagen er, at der trænger fugt ind mellem de plader, der blev monteret på gavlen, inden Michael Kvium gik i gang med sit store gavlmaleri. Det skyldes formentlig en gummiliste, der er monteret mellem pladerne for at holde fugten ude, og noget tyder på, at det er det modsatte, der er sket. Det skal der nu gøres noget ved. Udbedring iværksættes Step 1) I løbet af de kommende dage indledes forsøgsvis aftagning af tre plader, og gummilisten fjernes. Herefter opsættes pladerne igen, men på afstandsfittings, der sikrer fuld ventilation mellem pladerne. Step 2) I april afmonteres 3 plader, der erstattes med andre typer plader

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum