Sparekassen Sjælland

Sparekassen Sjælland åbner Hot-Spot i Hundested

Del
Facaden på Sparekassen Sjællands Hot-Spot i Hundested, som åbner i december 2016.
Facaden på Sparekassen Sjællands Hot-Spot i Hundested, som åbner i december 2016.

Lokalsamfundet i Hundested står uden pengeinstitut, men det gør Sparekassen Sjælland nu noget ved, når landets ældste sparekasse til december i år åbner en ny lokal afdeling - et såkaldt sparekasse Hot-Spot - på Jernbanegade 2.

Vi ser frem til at være en aktiv del af fællesskabet og lokalsamfundet i Hundested, og vi har derfor ansat to lokalt forankrede rådgivere med års erfaring for udviklingen og levevilkårene i Hundested. Vores etablering i Hundested er også et udtryk for vores ønske og strategi om at være hele Sjællands sparekasse også i de mindre lokalsamfund”,
siger administrerende direktør i Sparekassen Sjælland Lars Petersson.

Hvad er et sparekasse Hot-Spot?

Sparekassens Hot-Spot i Jernbanegade 2 i Hundested kommer til at indeholde en særlig lobby, hvor alle med betalingskort kan lukke sig ind døgnet rundt. Lobbyen er blandt andet udstyret med automatiske betjeningsmuligheder, der for eksempel kan imødekomme detailhandelens behov for møntruller og optælling og indbetaling af mønter. Samt naturligvis pengeautomat hvor der både kan hæves og indsættes valuta i sikre omgivelser i ly for vejr og vind. Fra lobbyen er der adgang til et større lokale, hvor to kompetente lokalkendte rådgivere vil holde til i åbningstiden.

Ny filial i Frederiksværk

Sparekassen har desuden besluttet at åbne en ny filial i Frederiksværk, som et stærkt lokalt alternativ til de store landsdækkende banker lokalt i Halsnæs. Den nye filial forventes åbnet i løbet af det kommende halve års tid.

Vi er, vi bliver, og vi udvikler

Sparekassens etablering af det nye Hot-Spot i Hundested - og den nye filial på vej i Frederiksværk - sker i forlængelse af sparekassens strategi om at blive i de mindre lokalsamfund som de store landsdækkende banker forlader og samtidig forsøge at udvikle nye muligheder for at være tilstede som en aktiv lokal partner også i mindre lokalsamfund.

Yderligere oplysninger:

Kontakt Presse- og direktionsrådgiver Jan Løve, tlf. 40 10 76 44, jal@spks.dk

Kontakter

Presse- og direktionsrådgiver Jan Løve, 40 10 76 44, jal@spks.dk.

Billeder

Facaden på Sparekassen Sjællands Hot-Spot i Hundested, som åbner i december 2016.
Facaden på Sparekassen Sjællands Hot-Spot i Hundested, som åbner i december 2016.
Download

Information om Sparekassen Sjælland

Sparekassen Sjælland
Sparekassen Sjælland
Isefjords Alle 5
4300 Holbæk

59 48 11 11https://www.spks.dk/

Sparekassen Sjælland er landets ældste sparekasse - grundlagt i 1825.

Sparekassens vision er at medvirke til at gøre Sjælland til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Med 31 privatfilialer og to erhvervscentre på Sjælland er Sparekassen Sjælland et stærkt lokalt alternativ, der tager medansvar i lokalområderne. 

Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn udgør sammen Sparekassen Sjælland-Fyn-Koncernen.

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum