Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Del

Strategisk fokus på kunde- og medarbejdertilfredshed har givet to hattricks

Sparekassen Kronjylland er netop for 3. gang i træk kåret til Danmarks bedste arbejdsplads blandt virksomheder med mere end 500 kunder.
Sparekassen Kronjylland er netop for 3. gang i træk kåret til Danmarks bedste arbejdsplads blandt virksomheder med mere end 500 kunder.

Det blev til et vaskeægte hattrick til Sparekassen Kronjylland, da Great Place to Work i dag kårede Danmarks bedste arbejdsplads. For tredje gang i træk blev sparekassen nemlig kåret til den bedste blandt landets store virksomheder.

- Det er vi naturligvis meget stolte af. Det er helt afgørende for os at være en god arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Dels for at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere, dels fordi tilfredse medarbejdere er en forudsætning for tilfredse kunder, forklarer adm. direktør Klaus Skjødt.

Hele 98 procent af Sparekassen Kronjyllands medarbejdere siger i undersøgelsen, der er en del af grundlaget for kåringen, at Sparekassen er en god arbejdsplads. Og helt generelt scorer sparekassen højt på alle parametre, hvilket ifølge Klaus Skjødt bunder i et målrettet arbejde i hele organisationen.

- I Sparekassen Kronjylland har vi to overordnede strategiske målepunkter – medarbejdertilfredshed og kundetilfredshed. Det sikrer fokus og samtidig er det indbygget i organisationen, at vi aldrig bliver tilfredse på de områder. Vi vil altid gøre det endnu bedre, understreger Klaus Skjødt.

Det er ellers ikke kun på medarbejdertilfredshed, at Sparekassen Kronjylland nu har sikret sig et hattrick. I efteråret kunne EPSI i deres årlige måling af bankkunders tilfredshed også fortælle, at Sparekassen Kronjylland også scorede hattrick i kundetilfredshed, da den for tredje gang i træk havde de mest tilfredse privatkunder.

- Det understreger også sammenhængen mellem tilfredse medarbejdere og tilfredse kunder. Det handler om at skabe nogle gode rammer, hvor mennesker kan skabe relationer, og vi kan bruge vores faglighed til at sikre kunderne både flere muligheder og økonomisk tryghed. Er du som medarbejder utilfreds, er det langt sværere at engagere dig tilstrækkeligt i at hjælpe vores kunder. Derfor er der en tæt sammenhæng, fortæller Klaus Skjødt.

Han vurderer også, at det gør en forskel, at Sparekassen Kronjylland er en garantsparekasse og dermed selvejende institution.

- Det betyder, at vi ikke har aktionærer, som forventer et vist afkast. Sparekassen skal selvfølgelig stadig være en god forretning, og vi har også netop leveret et rekordresultat, men vi vil også være mere end det. Vi vil gøre en forskel for både medarbejdere, kunder og samfundet. Derfor har vi også i vores nye strategi sat særligt fokus på bæredygtighed. Jeg tror ikke på, at det motiverer mange at gå efter en bestemt egenkapitalforrentning, men til gengæld er det motiverende at gøre en positiv forskel for mennesker. På den måde er vi anderledes end eksempelvis de store banker, forklarer Klaus Skjødt, der nu i endnu et år kan kalde sig administrerende direktør for Danmarks bedste arbejdsplads.

Nøgleord

Kontakter

Adm. direktør Klaus Skjødt via 89 12 24 13

Billeder

Sparekassen Kronjylland er netop for 3. gang i træk kåret til Danmarks bedste arbejdsplads blandt virksomheder med mere end 500 kunder.
Sparekassen Kronjylland er netop for 3. gang i træk kåret til Danmarks bedste arbejdsplads blandt virksomheder med mere end 500 kunder.
Download

Information om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland
Sparekassen Kronjylland
Tronholmen 1
8960 Randers SØ

89 12 24 00http://www.sparkron.dk/

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

Ny områdedirektør for kredit i Sparekassen Kronjylland10.11.2022 09:00:46 CET | Pressemeddelelse

Allan Holbæk Thomsen skal fremover stå i spidsen for kreditarbejdet i Sparekassen Kronjylland. Her er han nyudnævnt områdedirektør for kredit og indtræder desuden i Sparekassen Kronjyllands øverste daglige ledelse. Han kommer fra en stilling som kreditdirektør i Sparekassen Danmark, og det er en meget erfaren leder og kreditmand, der nu kommer til Sparekassen Kronjylland. De første cirka 25 år i karrieren blev brugt helt ude hos kunderne som først rådgiver og siden erhvervskundechef og underdirektør i Sparekassen Himmerland. I 2011 blev han kreditchef samme sted, og da Sparekassen Himmerland i 2014 fusionerede med Sparekassen Hobro og blev til Jutlander Bank, fik han titel af kredit- og vicedirektør med ansvar for den fusionerede kreditafdeling. Da Jutlander Bank i 2021 fusionerede til Sparekassen Danmark fortsatte han som nævnt som kreditdirektør i den fusionerede sparekasse. Han tiltræder i Sparekassen Kronjylland senest 1. januar. Her afløser han Sigurd L. Simmelsgaard, der skifter

Sparekassen Kronjylland fjerner negative renter for privatkunder25.7.2022 11:27:48 CEST | Pressemeddelelse

Fra 15. august skal privatkunder ikke betale negative renter for indlån i Sparekassen Kronjylland. I stedet bliver indlånsrenten 0 procent for alle privatkunder. Det sker i forlængelse af den renteændring, som Den Europæiske Centralbank og Nationalbanken besluttede i sidste uge. Fra 15. august bliver renten for erhvervskunder desuden hævet fra minus 0,95 procent til minus 0,45 procent, hvilket matcher den seneste ændring fra Nationalbanken.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum