WalletForm

Spar penge på mad, mens du rejser

Del

Efter at have valgt et billigt fly til din næste ferie, vil du oftest begynde at lede efter billige hoteller eller et billigt B&B, så du kan slå dig løs under din ferie uden at tænke på penge. Dog har WalletForm undersøgt, hvordan du kan spare ekstra penge uden at miste kvalitet på din ferie.

Der er flere måder, du kan skære på dine madudgifter, når du er på ferie. WalletForm lavede en undersøgelse, som udmøntede i en liste over de bedste tips til at spare penge på mad under din rejse.

Spar på drikkevarer

Tag en genanvendelig vandflaske med dig. Når du er langt væk hjemmefra, er det ikke altid nemt at vide, hvor du kan finde en lokal butik. Nogle gange skal du endda betale 8 gange mere for en lille flaske vand. Så ved at tage en genanvendelig vandflaske med kan det betydeligt sænke de omkostninger, du bruger på vand.

Drik vand fra hanen. Når du er på en restaurant, bør du spørge efter vand fra hanen. Normalt er det gratis. At drikke vand ofte vil også få dig til at føle dig mere mæt og kan måske endda resultere i, at du springer desserten over. På denne måde kan du også spare penge på mad.

Spar på snacks

Pak på forhånd. I lufthavne kan selv et lille måltid som en hotdog eller en salat være meget dyrt og koste dig mellem 15-20 EUR, baseret på landet. At pakke en sandwich eller en anden lille snack vil holde dig mæt, så du ikke skal bruge ekstra penge på snacks.

Pak snacks før du tager på sightseeing. De fleste sightseeing-tours inkluderer besøg til mange berømte turistområder. Så snacks og drikkevarer bliver oftest solgt til overpris. Hvis du planlægger på forhånd, kan du have snacks med i rygsækken, så du ikke er i fare for at bruge for mange penge på mad.

Spar på måltider

Lav snacks om til fulde måltider. Hvis du ikke rejser alene og ønsker at prøve så mange lokale retter som muligt, kan du tage flere forskellige snacks og hoppe over hovedretten.

Snacks kan være meget store og meget tilfredsstillende, så hvis du tager 2-3 forskellige typer snacks, kan du være mæt og tilfreds uden at have betalt for dyre hovedretter.

Udnyt happy hours. At spise aftensmad tidligt kan betale sig. I løbet af happy hours kan du få tilbud som to drinks til én drinks pris, eller få en gratis drink, der passer til dit måltid, eller få en gratis snack sammen med det måltid, du spiser.

Har du brug for ekstra tips om at spare? Læs hele artiklen her.

Nøgleord

Billeder

Information om WalletForm

WalletForm
WalletForm
Vester Voldgade 94
1552 København V

https://walletform.com/da/

Følg pressemeddelelser fra WalletForm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WalletForm