BoligPortal

Spar op til 3.000 kroner om måneden ved at pendle til dit studie i Aarhus

Del

Der er i øjeblikket en stor efterspørgsel på lejeboliger i centrum af Aarhus. Studerende vil gerne være tæt på uddannelsesinstitutioner og byens puls, men der er mange penge at spare ved at bo i områderne udenfor centrum.

Hvert år omkring studiestart oplever BoligPortal en massiv efterspørgsel på lejeboliger i centrum af Aarhus, og i år er ingen undtagelse. Den store efterspørgsel betyder også høje huslejepriser, og derfor kan det være en god ide også at kigge efter lejebolig i udkanten af byen – der kan være rigtig mange penge at spare. 

BoligPortal har lavet en sammenligning af huslejepriserne pr. kvadratmeter Aarhus C, og huslejepriserne i postnumre i pendlerafstand fra centrum. Derefter er det beregnet, hvad en toværelses lejebolig på 50 kvadratmeter vil koste om måneden i Aarhus C, og hvor meget man kan spare, hvis man finder en lejebolig af samme størrelse uden for midtbyen. 

Det kan eksempelvis være en ide at kigge mod de større omkringliggende byer, som har gode og hurtige togforbindelser til Aarhus C. Lejeboliger i Randers, Horsens og Skanderborg, er gennemsnitligt billigere end de aarhusianske lejeboliger. Du kan for eksempel spare 2000 kroner om måneden ved at pendle fra Skanderborg til Aarhus - en tur, der kun tager et kvarters tid med tog.

Men også i den naturskønne forstad Højbjerg, som ligger i cykelafstand fra byens puls, er der penge at spare. Her koster en toværelses lejebolig på 50 kvadratmeter 1050 kr. mindre i husleje om måneden end samme type lejlighed i Aarhus C. Og det er penge, der kan gøre studietiden meget rarere, ifølge Anders Hyldborg, administrerende direktør hos BoligPortal.

”Vi vil rigtig gerne gøre de unge mennesker opmærksomme på, at studieboligen kan ligge andre steder end i centrum af byen. Det er ofte nemmere at finde bolig i pendlerafstand fra studiebyerne, og så er huslejen gennemsnitligt også lavere uden for bymidten. At spare bare 1.000 kroner om måneden på husleje kan gøre studietiden langt sjovere,” siger han. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

Studiestart: Spar mere end 2.000 kroner om måneden ved at pendle til København30.1.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Lige om lidt starter nye studerende på drømmestudiet. Mange nye studerende søger bolig i hjertet af København, så det giver ekstra stor efterspørgsel på lejeboliger i Indre København og høje huslejepriser. Derfor kan være en god idé at udvide boligsøgningen og overveje at bosætte sig lidt uden for centrum og pendle, hvis man ønsker sig at spare penge på huslejekontoen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum