BoligPortal

Spar op til 3.000 kroner om måneden ved at pendle i Aarhus

Del

Der er i øjeblikket en stor søgning efter lejeboliger i centrum af Aarhus. Studerende vil gerne være tæt på uddannelsesinstitutioner og byens puls, men der er mange penge at spare ved at bo i områderne udenfor centrum.

Hvert år omkring studiestart oplever BoligPortal en massiv efterspørgsel på lejeboliger i centrum af Aarhus, og i år er ingen undtagelse. Stor efterspørgsel betyder også høje huslejepriser, og derfor kan det være en god ide også at kigge efter lejebolig i udkanten af centrum – der kan være rigtig mange penge at spare. 

BoligPortal har lavet en sammenligning af huslejepriserne pr. kvadratmeter Aarhus C, og huslejepriserne i postnumre i pendlerafstand fra centrum. Derefter er det beregnet, hvad en toværelses lejebolig på 50 kvadratmeter vil koste om måneden i Aarhus C, og hvor meget man kan spare, hvis man finder en lejebolig af samme størrelse uden for midtbyen. 

Det kan eksempelvis være en ide at kigge mod de større omkringliggende byer, som har gode og hurtige togforbindelser til Aarhus C. Lejeboliger i Randers, Horsens og Skanderborg, er gennemsnitligt billigere end de aarhusianske lejeboliger. Du kan for eksempel spare 3.100 kroner om måneden ved at bo til leje i Randers fremfor i hjertet af Aarhus,  

Men også i den naturskønne forstad, Højbjerg, som ligger i cykelafstand fra byens puls, er der penge at spare. Her koster en toværelses lejebolig på 50 kvadratmeter 1.350 kr. mindre i husleje end samme type lejlighed i Aarhus C. 

- Vi vil rigtig gerne gøre de unge mennesker opmærksomme på, at studieboligen kan ligge andre steder end i centrum af byen. Det er ofte nemmere at finde bolig i pendlerafstand fra studiebyerne, og så er huslejen gennemsnitligt også lavere uden for bymidten. At spare bare 1.000 kroner om måneden på husleje kan gøre studietiden langt sjovere, siger Anders Hyldborg, adm. direktør for BoligPortal. 

Pendlerafstande

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

BoligPortal ser klar fordel med dedikeret boligminister27.6.2019 20:49:28 CESTPressemeddelelse

Den nye regering er nu på plads, ministerposterne er fordelt, og Kaare Dybvad er den nye boligminister. Det er godt med et klart fokus på boliger, ejendomme og byudvikling på ministerniveau, lyder det fra administrende direktør i BoligPortal Anders Hyldborg. "Vi ønsker Kaare Dybvad tillykke med den nye ministerrolle. Et godt valg og vi får en minister, der har et solidt kendskab til fagområdet, og ikke mindst hvordan boliger og boligmassen bidrager både til udviklingen af Danmark generelt, men også i de regionale områder,” siger han. ”Vi ser frem til at samarbejde og vil altid stå klar med sparring og data, så byudviklingen sker i sammenhæng mellem det offentlige, developere og borgere. Så der også i fremtiden bliver bygget endnu flere attraktive boliger, som matcher både den ønskede byudvikling, hvad developere vil udvikle, og hvad befolkningen ønsker at leje”, siger Anders Hyldborg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum