BoligPortal

Spar op til 2500 kroner ved at pendle til dit studie i København

Del

Det er årets travleste tid på lejeboligmarkedet, og mange nye studerende skal til at finde et sted at bo i København. Er det dig, så husk lige at lede uden for indre København også – der er ofte mange penge at spare.

Det er sommer og højsæson for lejeboligjagt. Hos BoligPortal oplever man lige nu årets største efterspørgsel på lejeboliger – og det gælder særligt for boligsøgende i København. Men som boligsøgende kan det være en god ide også at kigge uden for de mest populære boligområder i centrum af København. Er du åben for at have en cykel- eller bustur til din nye uddannelse eller til Strøget, er der endda mange penge at spare i husleje.  

BoligPortal har lavet en sammenligning af huslejepriserne pr. kvadratmeter i indre København og huslejepriserne i postnumre i pendlerafstand fra centrum. Derefter er det beregnet, hvad en toværelses lejebolig på 50 kvadratmeter vil koste om måneden i København K, og hvor meget man kan spare, hvis man finder en lejebolig af samme størrelse uden for centrum. 

For eksempel skal du give næsten 2000 kr. mindre i husleje for en toværelses lejebolig på 50 kvadratmeter, der ligger i Glostrup – under 20 minutters kørsel med tog fra Hovedbanegården og et kvarter i bil fra Rådhuspladsen – end hvis den lå i København K. Og der er meget, man kan bruge sine penge på i stedet:

"I Glostrup er alt tæt på. Vi har masser af tilbud til unge studerende, der har lyst til at styrke krop og sjæl - eller måske bare trænger til en velfortjent pause fra bøgerne. Vi har fine indkøbsmuligheder, vores helt egen premierebiograf og masser af mulighed for at spise ude til rimelige penge og gode caféer at vælge imellem," lyder det fra Christian Mahrt, chefkonsulent i Glostrup Kommune.

 For at se dette indhold fra www.boligportal.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Også penge at spare i kort afstand fra indre by 
I Vanløse, som ligger 9 minutters metrokørsel fra Nørreport Station, sparer lejere i gennemsnit 2050 kroner om måneden, end hvis de var bosat i København K. Og det er penge, der kan gøre studietiden meget rarere, ifølge Anders Hyldborg, administrerende direktør hos BoligPortal. 

”Vi vil rigtig gerne gøre de unge mennesker opmærksomme på, at studieboligen kan ligge andre steder end i centrum af byen. Det er ofte nemmere at finde bolig i pendlerafstand fra studiebyerne, og så er huslejen gennemsnitligt også lavere uden for bymidten. At spare bare 1.000 kroner om måneden på husleje kan gøre studietiden langt sjovere,” siger han.  

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

http://www.boligportal.dk

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum