BoligPortal

Spar op til 1500 kroner om måneden ved at pendle til dit studie i Odense

Del

Det er årets travleste tid på lejeboligmarkedet, og mange nye studerende skal til at finde et sted at bo i Odense. Er det dig, så husk lige at lede uden for centrum også – der er ofte mange penge at spare.

 

Det er sommer og højsæson for lejeboligjagt. Hos BoligPortal oplever man lige nu årets største efterspørgsel på lejeboliger – og det gælder også for boligsøgende i Odense. Men som boligsøgende kan det være en god ide også at kigge uden for de mest populære boligområder i centrum. Er du åben for at have en cykel- eller bustur til din nye uddannelse, er der endda mange penge at spare i husleje.  

BoligPortal har lavet en sammenligning af huslejepriserne pr. kvadratmeter i Odense og huslejepriserne i postnumre i pendlerafstand fra centrum. Derefter er det beregnet, hvad en toværelses lejebolig på 50 kvadratmeter vil koste om måneden i Odense, og hvor meget man kan spare, hvis man finder en lejebolig af samme størrelse uden for centrum. 

For eksempel skal du give 1500 kroner mindre i husleje for en toværelses lejebolig på 50 kvadratmeter, der ligger i Årslev – små 20 minutters kørsel med bus fra Odense Station – end hvis den lå i Odense C. Men der er også penge at spare i kort afstand fra centrum. 

For eksempel i Odense N, som ligger omkring 5 kilometer på cykel fra Odense C, sparer lejere i gennemsnit 1.600 kroner om måneden, end hvis de var bosat i centrum. Og det er penge, der kan gøre studietiden meget rarere, ifølge Anders Hyldborg, administrerende direktør hos BoligPortal. 

”Vi vil rigtig gerne gøre de unge mennesker opmærksomme på, at studieboligen kan ligge andre steder end i centrum af byen. Det er ofte nemmere at finde bolig i pendlerafstand fra studiebyerne, og så er huslejen gennemsnitligt også lavere uden for bymidten. At spare bare 1.000 kroner om måneden på husleje kan gøre studietiden langt sjovere,” siger han.  

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

Studiestart: Spar mere end 2.000 kroner om måneden ved at pendle til København30.1.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Lige om lidt starter nye studerende på drømmestudiet. Mange nye studerende søger bolig i hjertet af København, så det giver ekstra stor efterspørgsel på lejeboliger i Indre København og høje huslejepriser. Derfor kan være en god idé at udvide boligsøgningen og overveje at bosætte sig lidt uden for centrum og pendle, hvis man ønsker sig at spare penge på huslejekontoen.

Slutspurt i jagten på en studiebolig: Sådan undgår du at blive offer for boligsvindel15.8.2019 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Med kun to uger til studiestart går slutspurten nu i gang for de studerende, der endnu ikke har fundet en studiebolig. Det er dog vigtigt at tænke sig godt om i boligjagten, holde hovedet koldt og bruge sin sunde fornuft, så man ikke ryger i kløerne på boligsvindlere. BoligPortal har i samarbejde med Politiet samlet fem gode råd, der klæder dig godt på til at søge bolig.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum