Esbjerg Kommune

Spangsbjerg Kirkevej og Parkvej får ny cykelsti

Del

Det bliver mere sikkert at cykle fra Fovrfeld og Sædding til centrale dele af Esbjerg, når der laves cykelsti i begge sider af vejen på en strækning langs Parkvej og Spangsbjerg Kirkevej.

I denne uge begynder arbejdet med at anlægge 1,4 km ny cykelsti i Esbjerg. Cyklister som tager turen via Parkvej og Spangsbjerg Kirkevej kan se frem til, at strækningen fra Stormgade til Eriksensvej får cykelsti i begge sider af vejen.

Mens der arbejdes på de nye cykelstier, vil krydsene ved Gl. Vardevej og Parkvej og Stormgade og Spangsbjerg Kirkevej også blive renoveret, så krydsene bedre er gearet til mængden af trafik. Når der arbejdes på krydsene, kan det være nødvendigt at spærre for gennemkørsel kortvarigt, men det vil blive skiltet på forhånd.

”Vi vil netop gerne have flere til at vælge cyklen fremfor bilen. Det kræver også, at cyklisterne føler, at der er plads til dem. Derfor opgraderes strækningen langs Spangsbjerg Kirkevej og en del af Parkvej, så det bliver mere attraktivt at vælge den rute”, siger Søren Heide Lambertsen, formand for Teknik & Byggeudvalget.

Forløber arbejdet som det skal, vil projektet være afsluttet i slutningen af oktober 2021.

Kontakter

Formand for Teknik & Byggeudvalget Søren Heide Lambertsen, mail srlam@esbjerg.dk eller på telefon 40 12 24 12.

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum