Aabenraa Kommune

SOSU Syd-elever hyldes til uddannelsesaften

Del

Borgmester Thomas Andresen byder mandag og tirsdag velkommen til Ungdommens Uddannelsesvejlednings Uddannelsesaften i Sønderjyllandshallen og vil i den ombæring ære sosu-eleverne Signe Thiesen og Signe Nissen for at have vundet regionsmesterskaberne i skills.

Aabenraa Kommunes 8. klasseelever og deres forældre bliver mandag eller tirsdag til Ungdommens Uddannelsesvejlednings Uddannelsesaften klogere på de mange uddannelsesmuligheder, der er i kommunen og omegn, når eleverne skal træffe deres kommende uddannelsesvalg.

Men udover startskuddet til at blive informeret om de forskellige uddannelser, så benytter Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen, også lejligheden til at hylde og anerkende to personer, som for nylig har gjort en ekstraordinær indsats.

- Vi er utrolig stolte af vores uddannelsesinstitutioner i Aabenraa Kommune. Derfor blev jeg også meget glad over at kunne se, at Signe Thiesen og Signe Nissen, der begge er elever på SOSU Syds nye DIGI-Tech-uddannelse i Aabenraa, vandt de regionale mesterskaber i skills. Det viser, at kvaliteten på vores uddannelser er god, siger Thomas Andresen og uddyber:

- Det vil jeg gerne fremhæve overfor 8.klasseeleverne og deres forældre, at yder man en indsats i sin uddannelse, så kan det bringe en vidt, og kommende arbejdspladser kan få øjnene op for ens talent og arbejdsiver. Samtidig kommer begge sosu-elever til at repræsentere regionen til danmarksmesterskaberne og løber måske endda med titlen som Danmarks bedste inden for deres felt.

Ungdommens Uddannelsesvejlednings Uddannelsesaften i Sønderjyllandshallen er mandag 7. oktober og tirsdag 8. oktober – begge dage fra klokken 19.00-21.00 – hvor de 400-500 personer, der vil være stede hver aften, vil høre mere om følgende uddannelsesinstitutioner:

  • EUC Syd
  • IBC
  • SOSU Syd
  • Gråsten Landsbrugsskole
  • Aabenraa Statsskole
  • Deutsches Gymnasium für Nordschleswig
  • VUC-Syd
  • 10. klasse

Kontakter

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum