Krifa

Søren Filbert opsiger sin stilling som direktør i Krifa

Del

Direktør i Krifa Søren Filbert har valgt at stoppe efter fem år på posten. Søren Filbert fratræder dags dato

Søren Filbert. Foto: Lars Stig Madsen
Søren Filbert. Foto: Lars Stig Madsen

Direktør Søren Filbert har efter møde i Krifas hovedbestyrelse fredag indgivet sin opsigelse og stopper som direktør i Krifa. Søren har sidste arbejdsdag i dag, mandag.

Opsigelsen kommer i forlængelse af en uenighed mellem hovedbestyrelsen og Søren Filbert i den overordnede tilgang til, hvordan Krifas vision ønskes realiseret. Denne tilgang har Søren Filbert ikke kunnet se sig selv i og som konsekvens heraf indgivet sin opsigelse.

Søren Filbert siger: ”Mange tak til Krifa, for at lade mig stå i spidsen for en af de mest meningsfyldte og visionære transformationer, jeg har været med til i min karriere med høj hastighed og innovativ udvikling. Jeg glæder mig til på afstand at følge Krifas videre rejse væk fra en klassisk a-kasse og fagforening til en arbejdslivsbevægelse.”

Krifas formand Søren Fibiger Olesen siger: “Det er rigtig ærgerligt, at samarbejdet med Søren Filbert slutter her. Søren Filbert har i sine fem år i Krifa drevet den strategiske udvikling, og hans betydning for Krifas transformation mod en arbejdslivsbevægelse er uvurderlig. Jeg vil her gerne benytte lejligheden til at anerkende Søren for de resultater, han har skabt i sin tid som direktør for Krifa, herunder succesfuld gennemførelse af et stort strategisk visionsprogram, været med til at ændre den grundlæggende organisatoriske struktur i Krifa og skabt gode omstændigheder for at arbejde med innovation på nye måder.”

Hovedbestyrelsen mødes igen inden sommerferien for at sætte et arbejde i gang for at finde den bedste løsning i Krifas direktion. Indtil da består direktionen af adm. direktør Preben R Jørgensen alene.

Nøgleord

Kontakter

Søren Filbert, tlf. 25444004
Formand Søren Fibiger Olesen, tlf. 25444008

Pressekontakt Mette Christiansen, tlf. 28344319

Billeder

Søren Filbert. Foto: Lars Stig Madsen
Søren Filbert. Foto: Lars Stig Madsen
Download
Søren Fibiger Olesen, formand i Krifa. Foto: Lars Stig Madsen
Søren Fibiger Olesen, formand i Krifa. Foto: Lars Stig Madsen
Download

Information om Krifa

Krifa
Krifa
Klokhøjen 4
8200 Aarhus N

http://www.krifa.dk

Krifa er en tværfaglig organisation for danske lønmodtagere og har mere end 190.000 medlemmer. Krifa arbejder hver dag for at fremme arbejdslysten blandt medlemmer, medarbejdere og i samfundet generelt – og det er integreret i alt, hvad organisationen gør. Krifa arbejder mod at blive en moderne arbejdslivsbevægelse ved at se det enkelte medlem og udfordre den klassiske opfattelse af en fagforening og a-kasse.

Følg pressemeddelelser fra Krifa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krifa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum