Hjørring Kommune

Soppedammen får egen pram

Del

Søndag den 5. september kl. 14 indvies ”Sally”, den nye pram i Soppedammen (den lille sø ved Folkeparken i Hjørring).

Prammen er skænket af Salling Fondene – i samarbejde med Føtex og Hjørring Kommune, og det er håbet, at prammen fremover vil være med til at give rigtig mange børn og besøgende i Folkeparken endnu en god oplevelse i naturen.

”Sally” er allerede sat i vandet, og man er i øjeblikket ved at lave de sidste forberedelser, så prammen kan stå parat til sin jomfrusejlads. Der skal bl.a. monteres reb og sættes skilte op.

Programmet på indvielsesdagen ser ud som følger:

  • Navngivning af ”Sally”
  • Jomfrusejlads og tale af Morten Kjær, chef for Føtex, Hjørring
  • Børn trækker beboere fra plejehjemmet over søen
  • Føtex giver kaffe, sodavand og kage til alle fremmødte

Vi håber at se mange ved Soppedammen den 5. september kl. 14.

 
 
 

Kontakter

For yderligere information kontakt:

Laus Gro-Nielsen
projektleder

Team Natur
Hjørring Kommune

mobil 4122 6759
lgn@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

 

 

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

185.000 sundhedskroner til medarbejder-ideer – alt fra udendørs møderum til kulturoplevelser3.8.2021 09:01:56 CEST | Pressemeddelelse

Medarbejdere i hele Hjørring Kommune fik i foråret mulighed for at søge penge til gode ideer og initiativer til gavn for borgernes sundhed. Og det er blevet til alt lige fra træningsfaciliteter til botilbud, motionsløb, til møder med sagsbehandlere under åben himmel. Alle de forslag, der har fået bevilget penge, har det til fælles, at de har et overordnet fokus på fysisk og/eller mental trivsel - helt i tråd med Hjørring Kommunes Sundhedspolitik. - Det er faktisk første gang, vi giver medarbejdere mulighed for at søge penge til gode sundhedsideer. Oftest er det jo os politikere, der prioriterer de midler, vi har på budgettet. Vi har stor tiltro til, at medarbejderne rundt omkring i kommunen har fingeren på pulsen og viden om, hvad der rør sig blandt vores borgere. Og netop derfor er det dem, der bedre får øje på de gode idéer, der tit opstår rundt omkring. Så det er lidt en anderledes måde at gøre det på, siger Per Møller (C), formand for Det Politiske Koordinationsudvalg for Sundhed, 

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum