Haderslev Kommune

Sønderjysk kultursamarbejde fortsætter

Del

Aabenraa, Sønderborg, Tønder og Haderslev har underskrevet ny 4-årig aftale om kulturelt samarbejde på tværs af kommunerne.

Det sønderjyske samarbejde om kulturelle anliggender fortsætter i årene 2017-2020. Det stod klart efter Det Sønderjyske Kulturkoordinationsudvalgs møde d. 28. september 2016.

Det Sønderjyske Kulturkoordinationsudvalg består af formændene for de fire sønderjyske kommuners kulturudvalg. Samarbejdet mellem de fem kulturudvalgsformænd bygger videre på det samarbejde, der opstod i forbindelse med den Sønderjyske Kulturaftale i årene 2008 til 2012.

Formand for Kultur og Fritid i Haderslev Kommune, Allan Emiliussen, er glad for aftalen:

"Det glæder mig at det gode, sønderjyske samarbejde om kulturpolitiske anliggender fortsætter i årene fremover. Vi har alle stor gavn af at arbejde på tværs af kommunerne, når det gælder kulturelle muligheder og udfordringer", siger han.

Det Sønderjyske Kulturkoordinationsudvalg har i de senere bl.a. sikret kulturaktørerne i Sønderjylland adgang til fondsportalen "Kulturens Kontanter" og styrket samarbejdet om talentudviklingen indenfor kultur og idræt. Senest står Udvalget bag projektet "Sønderjysk Kulturtjeneste - alle i spil", som opkvalificerer kulturinstitutioner og kulturtilbud i Sønderjylland til at byde ind i forhold til Den Åbne Skole.

Vedhæftet: Foto af Det Sønderjyske Kulturkoordinationsudvalg.(Fra højre mod venstre: Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for kulturel og regional udvikling i Sønderborg Kommune. Allan Emiliussen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid i Haderslev Kommune. Jørgen Popp Petersen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Tønder Kommune. Charlotte Riis Engelbrecht, formand for Kultur, borger- og fritidsudvalget i Sønderborg Kommune. Christian Panbo, næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget i Aabenraa Kommune)Kontaktinformation:

For flere informationer om samarbejdsaftalen og Det Sønderjyske Kulturkoordinationsudvalg, kontakt:

  • Aabenraa Kommune: Christian Panbo, næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget, cp@aabenraa.dk
  • Haderslev Kommune:Allan Emiliussen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid, alem@haderslev.dk
  • Sønderborg Kommune: Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for kulturel og regional udvikling, skl@sonderborg.dk
  • Charlotte Riis Engelbrecht, formand for Kultur, borger- og fritidsudvalget, cre@sonderborg.dk
  • Tønder Kommune: Jørgen Popp Petersen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget,jrp@toender.dk

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum