Haderslev Kommune

Sønderjysk kultursamarbejde fortsætter

Del

Aabenraa, Sønderborg, Tønder og Haderslev har underskrevet ny 4-årig aftale om kulturelt samarbejde på tværs af kommunerne.

Det sønderjyske samarbejde om kulturelle anliggender fortsætter i årene 2017-2020. Det stod klart efter Det Sønderjyske Kulturkoordinationsudvalgs møde d. 28. september 2016.

Det Sønderjyske Kulturkoordinationsudvalg består af formændene for de fire sønderjyske kommuners kulturudvalg. Samarbejdet mellem de fem kulturudvalgsformænd bygger videre på det samarbejde, der opstod i forbindelse med den Sønderjyske Kulturaftale i årene 2008 til 2012.

Formand for Kultur og Fritid i Haderslev Kommune, Allan Emiliussen, er glad for aftalen:

"Det glæder mig at det gode, sønderjyske samarbejde om kulturpolitiske anliggender fortsætter i årene fremover. Vi har alle stor gavn af at arbejde på tværs af kommunerne, når det gælder kulturelle muligheder og udfordringer", siger han.

Det Sønderjyske Kulturkoordinationsudvalg har i de senere bl.a. sikret kulturaktørerne i Sønderjylland adgang til fondsportalen "Kulturens Kontanter" og styrket samarbejdet om talentudviklingen indenfor kultur og idræt. Senest står Udvalget bag projektet "Sønderjysk Kulturtjeneste - alle i spil", som opkvalificerer kulturinstitutioner og kulturtilbud i Sønderjylland til at byde ind i forhold til Den Åbne Skole.

Vedhæftet: Foto af Det Sønderjyske Kulturkoordinationsudvalg.(Fra højre mod venstre: Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for kulturel og regional udvikling i Sønderborg Kommune. Allan Emiliussen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid i Haderslev Kommune. Jørgen Popp Petersen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Tønder Kommune. Charlotte Riis Engelbrecht, formand for Kultur, borger- og fritidsudvalget i Sønderborg Kommune. Christian Panbo, næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget i Aabenraa Kommune)Kontaktinformation:

For flere informationer om samarbejdsaftalen og Det Sønderjyske Kulturkoordinationsudvalg, kontakt:

  • Aabenraa Kommune: Christian Panbo, næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget, cp@aabenraa.dk
  • Haderslev Kommune:Allan Emiliussen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid, alem@haderslev.dk
  • Sønderborg Kommune: Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for kulturel og regional udvikling, skl@sonderborg.dk
  • Charlotte Riis Engelbrecht, formand for Kultur, borger- og fritidsudvalget, cre@sonderborg.dk
  • Tønder Kommune: Jørgen Popp Petersen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget,jrp@toender.dk

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Haderslev Kommune tager et skridt for sundheden17.4.2018 08:43pressemeddelelse

Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune tager et ekstra skridt for sundheden i kommunen og indbyder borgere og arbejdspladser til at deltage gratis i Dansk Firmaidrætsforbunds landsdækkende kampagne Tæl Skridt. Kommunen ønsker at sætte fokus på sundhed, og med skridttællerdysten har de et kneb, der kan motivere flere borgere – også dem, som ikke er i gang med andre af kommunens motionstilbud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum