Kræftens Bekæmpelse

Søndag samler frivillige ind for kræftsagen i Region Hovedstaden

Del

Søndag går frivillige på gaden for at samle ind til Kræftens Bekæmpelse i Region Hovedstaden. Er du ikke hjemme, kan du støtte via sms, MobilePay, bankoverførsel, girokort eller digitale indsamlinger.

Foto: Michael Langhoff
Foto: Michael Langhoff

Tidligt søndag morgen går frivillige i gang med at uddele indsamlingsbøtter, tasker og foldere til de mange indsamlere, som fra kl. 10.00 vil tage ud for at samle penge ind til kræftsagen i hele Region Hovedstaden.

- Jeg ser altid frem til Kræftens Bekæmpelses årlige Landsindsamling og til at mærke den utroligt store opbakning fra alle de mennesker og familier, vi banker på hos. Det er en uundværlig støtte for kræftsagen, siger formand i Kræftens Bekæmpelse, Helen Bernt Andersen, der selv skal på gaden i Virum for at samle ind søndag.

’Jeg er dybt taknemmelig’
Sidste år samlede 1.979 frivillige indsamlere 6.531.740 kroner ind i Region Hovedstaden, og alene i København blev der doneret 1.707.440 kroner.

- En stor del af foreningens arbejde ville ganske enkelt ikke være muligt uden den enorme opbakning fra frivillige i hele landet, og jeg er derfor dybt taknemmelig for indsamlernes vigtige indsats og danskernes donationer, siger Helen Bernt Andersen.

Derfor er din støtte vigtig
De penge, der kommer ind ved Landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse.

Overskuddet fordeles med 61 pct. til forskning, 18 pct. til patientstøtte, 18 pct. til forebyggelse og tre pct. til administration. Kun tre procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige.

Derfor er foreningen dybt afhængig af dig og andre, der vælger at støtte sagen, og som på den måde er med til at sikre, at færre får kræft, at flest muligt overlever kræft, og at mennesker ramt af kræft får et godt liv med eller efter kræft.

Læs mere om, hvordan Kræftens Bekæmpelse bruger midlerne fra Landsindsamlingen:

Landsindsamling 2022: Det går din støtte til

Støt som du vil
Der er rigtig god opbakning til Landsindsamlingen i hele landet, og langt de fleste steder bliver der indsamlet fysisk enten ved husstands- eller ved gadeindsamlinger.

Hvis du ikke er hjemme, eller foretrækker at donere digitalt, er det også muligt at støtte kræftsagen via sms, MobilePay 93 80 00 og girokort. Igen i år er det desuden muligt at oprette en digital indsamling enten via Facebook eller via indsamling.dk.

Du kan stadigvæk nå at melde dig som indsamler på www.indsamling.dk
______________________________________________________________________

Sådan ser du dine lokale tal
Du finder de lokale og regionale indsamlingsresultater fra sidste års Landsindsamling på www.indsamling.dk

Download et foto af Helen Bernt Andersen: 
https://www.cancer.dk/nyheder/presserum/find-ekspert/helenberntandersen/ 

Kontakter

Billeder

Foto: Michael Langhoff
Foto: Michael Langhoff
Download

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Milepæl: Nye retningslinjer vil forbedre behandling af patienter med senfølger efter tarmkræft10.5.2022 13:05:10 CEST | Pressemeddelelse

Omkring 40.000 mennesker i Danmark lever med eller efter tyk- og endetarmskræft – mange af dem med forskellige senfølger efter sygdommen og behandlingen. Derfor er det en god nyhed, at der nu for første gang offentliggøres kliniske retningslinjer for, hvordan man bedst behandler patienter med senfølger efter tyk- og endetarmskræft. Kræftens Bekæmpelse har støttet arbejdet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum