Furesø Kommune

Sommertræf skal erstatte virksomhedernes nytårskur

Del

Den faste årlige tradition med en velbesøgt nytårskur for erhvervslivet i begyndelsen af det nye år er desværre aflyst. På tegnebrættet er i stedet et større, udendørs erhvervstræf den 15. juni kl. 15.

Årets gazellevirksomheder må i år begynde det nye år uden fejringen fra erhvervslivet i Furesø.
Årets gazellevirksomheder må i år begynde det nye år uden fejringen fra erhvervslivet i Furesø.

På en særlig dag i januar genlyder Galaksen normalt af den hyggelige sludren mellem tre-firehundrede erhvervsfolk, der netværker på kryds og tværs. Klapsalver, der hylder årets gazellevirksomheder og måske et lille 'yes!', når spændingen mellem de nominerede til prisen som årets socialt ansvarlige virksomheder udløses.
I år begynder året anderledes stille, når den årlige nytårskur for erhvervslivet udsættes, til det igen er muligt at samles. For eksempel under åben himmel til et større træf i sommerhalvåret, hvor virksomhederne allerede kan skrive 15. juni kl. 15 i kalenderen.

Det besluttede erhvervslivets og byrådets repræsentanter, da de på det seneste møde i kommunens erhvervskontaktudvalg endegyldigt aflyste den traditionsrige nytårskur, der ellers er den 10. i træk.
"Covid19 betyder desværre, at vi må aflyse nytårskuren i januar. Det er vi rigtig kede af, for nytårskuren handler om at mødes og netværke kommune og virksomheder imellem. Nu holder vi i stedet et erhvervstræf i forsommeren, hvor det forhåbentlig igen bliver muligt at mødes," siger Ole Bondo Christensen (A), Furesø Kommunes borgmester og formand for Erhvervskontaktudvalget i Furesø.

I 10 år har den største årlige begivenhed for erhvervslivet givet virksomhederne lejlighed til at hilse på kolleger, samarbejdspartnere og konkurrenter, mens de hører om årets gang set med borgmesterens øjne. Nu er banen åben for at udvikle konceptet, måske som et større arrangement med endnu større rækkevidde og appel for virksomhederne, siger Mogens Brusgaard, næstformand i Erhvervskontaktudvalget
"Det, som nytårskuren kan, er at skabe og forbedre synergien mellem virksomhederne og kommunen og mellem virksomhederne indbyrdes. Den gode ånd tager vi med videre, når vi nu går i tænkeboks i forhold til, hvordan vi afvikler et arrangement udendørs, forhåbentlig uden de mange restriktioner, som vi har i dag. Aflysningen er beklagelig, men jeg håber, rigtig mange alligevel vil tænke over, hvordan vi i erhvervslivet rækker ud mod hinanden lokalt og får gavn af hinanden gennem vinteren – også selv om vi ikke lige mødes til januar," siger Mogens Brusgaard.

Nøgleord

Kontakter

Ole Bondo Christensen, borgmester i Furesø og formand for erhvervkontaktudvalget,
tlf 7216 5200
Mogens Brusgaard, næstformand i Erhvervskontaktudvalget i Furesø, tlf. 4070 1444
Erhvervskonsulent Flemming Ipsen, Furesø Kommune, tlf. 72 16 40 33

Billeder

Årets gazellevirksomheder må i år begynde det nye år uden fejringen fra erhvervslivet i Furesø.
Årets gazellevirksomheder må i år begynde det nye år uden fejringen fra erhvervslivet i Furesø.
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum