Landdistrikternes Fællesråd

Sommerlukket i Landdistrikternes Fællesråd

Del

Landdistrikternes Fællesråds sekretariat er lukket i sommerferien.

I forbindelse med sommerferien er Landdistrikternes Fællesråds sekretariat lukket for personlig og telefonisk henvendelse fra d. 4. juli til og med d. 21. juli 2019.

Er du journalist, og har du spørgsmål eller ønsker om en kommentar fra Landdistrikternes Fællesråd, kan du fortsat ringe til Team Presse, Politik og Jura på pressetelefon 53 85 01 29 eller skrive til funktionspostkassen presse@landdistrikterne.dk. Vi hjælper med baggrundsinformation, ekspertviden og kommentarer til aktuelle sager. Skal du have fat i bestyrelse eller formandskab om en pressesag, skal du stadig ringe til pressetelefonen.

Landdistrikternes Fællesråd ønsker alle en god sommerferie. 

Nøgleord

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Rådhusgade 100
8300 Odder

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 56 kommuner, der tilsammen repræsenterer over 2,8 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer, de lokale aktionsgrupper samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum