Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Sommerlejr i Skjern er fuldt booket: Vi glæder os til at møde børnene

Del

Den 29. juni ankommer 35 børn til Finderup Efterskole ved Skjern for at tilbringe dage på Blå Kors' sommerlejr. Lejrcheferne Randi Madsen og Ruben Steengaard glæder sig til at give dem en oplevelse, de kan huske tilbage på.

Randi Madsen (t.v.) og Ruben Steengaard (t.h.) er lejrchefer på Blå Kors' sommerlejr i Skjern.
Randi Madsen (t.v.) og Ruben Steengaard (t.h.) er lejrchefer på Blå Kors' sommerlejr i Skjern.

Der har i år været rift om pladserne på Blå Kors' sommerlejr i Skjern, hvor der den seneste måned har været venteliste.

Lejren finder endnu engang sted på Finderup Efterskole, hvor lejrcheferne Randi Madsen og Ruben Steengaard er klar til at tage imod børnene sammen med en masse andre frivillige voksne. 

Randi Madsen har været med som frivillig på en af Blå Kors sommerlejre tidligere, men det er første gang, at hun skal være lejrchef. Hun glæder sig til at give børnene nogle gode dage. 

"Det bliver rigtig spændende. Det er fedt at opleve, når børnene har en rigtig god uge. Man får dobbelt så meget tilbage, som man giver. Det er der, man oplever, at det virkelig giver mening", siger Randi Madsen.

I alt 35 børn i alderen 7-12 år er tilmeldt lejren, som starter mandag den 29. juni og slutter fredag den 3. juli. Lejren er for børn fra familier med for eksempel sociale udfordringer, alkohol- eller stofmisbrug i familien eller familier, som er økonomisk trængte.

Styr på hygiejne og sikkerhed

Planlægningen af lejren har været i gang længe. De seneste måneder har man hos Blå Kors arbejdet på højtryk for at sikre, at lejrene kunne afholdes trods situationen med coronavirus. 

På lejrene er der derfor masser af håndsprit, værnemidler og fokus på at opdele børnene i mindre grupper. Størstedelen af aktiviteterne foregår udendørs og hver dag kommer der et professionelt rengøringsfirma.

"Vi er glade for, at vi kan holde lejren. Det er en måde, vi efterhånden er vant til at leve på alle sammen med at spritte hænder og holde afstand, så vi gør alt, hvad vi kan for at passe på hinanden og have fokus på det, det handler om. At give børnene en god uge," siger lejrchef Randi Madsen. 

I løbet af dagene skal børnene blandt andet på udflugter og deltage i forskellige aktiviteter på efterskolen.

Blå Kors afholder i alt otte sommerlejre i Jylland og på Sjælland og Fyn. 

Information til medier

Hvis du som journalist eller fotograf ønsker at besøge lejren i Skjern, skal du tage kontakt til en af nedenstående kontaktpersoner og aftale besøg. 

Kontakter

Billeder

Randi Madsen (t.v.) og Ruben Steengaard (t.h.) er lejrchefer på Blå Kors' sommerlejr i Skjern.
Randi Madsen (t.v.) og Ruben Steengaard (t.h.) er lejrchefer på Blå Kors' sommerlejr i Skjern.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum