Turbine Forlaget A/S

Solvogteren er en smuk fortælling for små og store

Del

Forfatter Maja Lund og illustrator Lisa Aisato har sammen lavet en storslået fortælling om Lilja, hendes bedstefar og foråret. "Solvogteren" er en selvstændig fortælling i årstidsserien, der blev skudt i gang med "Snesøsteren."

Lilja har et vagt minde om solen, men verden, som hun kender den, er altid regnfuld og mørk. Intet kan vokse i den våde jord, og hele landsbyen sulter. Lilja bor sammen med sin bedstefar, som forsyner landsbyen med grøntsager fra sit drivhus, men der er aldrig mad nok til at mætte alle. En dag glemmer han sin madpakke, og da Lilja vil finde ham og give ham maden, opdager hun noget, der vil forandre alt. Lilja ser nemlig en hemmelig sti ind i skoven, hvor ingen børn må komme, fordi alverdens farer lurer derinde. Men Liljas nysgerrighed vinder, og hun træder ind i den forbudte skov. Blandt de mørke stammer dukker snart en blomstrende verden op, som hun aldrig tidligere har oplevet. En verden, der giver hende et håb om, at tingene kan blive anderledes for landsbyen. Men ikke alle er enige i, at solen igen skal skinne over landsbyen, og Lilja må overvinde sin egen frygt og sætte livet på spil, hvis det skal lykkes for hende at bringe foråret tilbage …

Da Snesøsteren udkom i Norge, strøg den straks til tops på bestsellerlisten, og den har også fået et stort publikum i Danmark. Magien fra Snesøsteren føres til fulde videre i Solvogteren, der også er fuld af vidunderlige illustrationer og en stærk historie, der binder det hele sammen i en storslået fortælling, der taler til både små og store.

Fakta om bogen:

Titel: Solvogteren
Forfatter: Maja Lunde
Illustrator: Lissa Aisato
Oversætter: Mette Stepnicka
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740666113
Sidetal: 200 sider
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udgivelsesdato: 23. marts 2021

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum