Gladsaxe Kommune

Solid økonomi, sikker drift og flotte faglige resultater i 2020

Del

Selvom 2020 har været et år med stadige tilpasninger til corona-restriktioner, har 2020 også været et år med solid økonomi, sikker drift og mange flotte faglige resultater. Det viser årsrapporten, som netop er vedtaget af byrådet.

Gladsaxe Kommunes årsrapport for 2020.
Gladsaxe Kommunes årsrapport for 2020.

På trods af coronarelaterede ekstraudgifter i 2020, viser regnskabet for Gladsaxe Kommune, at der er et stort overskud på driftsresultatet og en stor opsparing, der skal bruges til at gennemføre de mange store anlægsprojekter, byrådet har besluttet. I 2020 er der også sket store investeringer i anlæg og byggerier, ligesom der er igangsat og arbejdet med mange initiativer for borgere og virksomheder.

- Jeg er ekstra stolt af at præsentere årsrapporten i år, fordi 2020 var et anderledes år med mange uforudsete opgaver, som fulgte i kølvandet på covid-19. Det økonomiske resultat for 2020 er meget tilfredsstillende og viser, at Gladsaxe stadig er en stærk velfærdskommune. Det er imponerende, at vi både har levereret en sikker drift og har haft overskud til at igangsætte nye initiativer og forfølge vores store ambitioner om at udvikle vores by og vores service i en mere bæredygtig retning samtidig med, at vi har håndteret covid-19, siger borgmester Trine Græse.

Nogle af de store anlægsprojekter, som byrådet har besluttet, og som allerede er i gang og skal fortsætte i årene fremover er blandt andet implementeringen af gode læringsmiljøer på skolerne, byggeriet af nye børnehuse, ombygningen af det gamle UCC Blaagaard, planlægningen af et nyt Sundheds- og Beskæftigelseshus på Fremtidsvej samt opførsel af ny og mere energivenlig skøjtehal ved Gladsaxe Idrætscenter.

Gladsaxe går fortsat i front med en bæredygtig udvikling
Årsrapporten beskriver i ord, tal og billeder resultater og regnskab for Gladsaxe Kommune i 2020. I rapporten kan man læse om en række faglige indsatser, som er gennemført i årets løb på de forskellige velfærdsområder. Her tegnes et billede af, at Gladsaxe i 2020, der trods corona, har formået at have fokus på at integrere Gladsaxestrategiens målsætninger og FN’s verdensmål både i udviklingsaktiviteter og i hverdagshandlinger.

Her finder du årsrapporten for 2020

Kontakter

Kommunikationschef Ulla Baden, mobil: 22 76 56 22 eller mail: ulla.baden@gladsaxe.dk

Billeder

Gladsaxe Kommunes årsrapport for 2020.
Gladsaxe Kommunes årsrapport for 2020.
Download

Information om Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

39 57 50 00http://gladsaxe.dk

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum