Din Tekstforfatter

Sok-fodboldstøvler gør børn sikre og selvstændige

Del

Arbejder du frivilligt eller professionelt som fodboldtræner for børn mellem 5 og 8 år, har du sikkert oplevet at bruge unødig meget tid på at binde de små fodboldstjerners snørebånd. Det virker umiddelbart som et mindre problem, men når snørebåndet på fodboldstøvlerne går op, og det sker samtidig for flere af børnene, er der dømt pause og binding af snørebånd.

Dette gør, at fodboldtræneren bliver en slags omsorgs - og hjælpeperson for børnene, og uden at der i sig selv er noget i vejen med dette, kan det føre til, at der bliver brugt færre timer på selve fodboldtræningen. Hvad gør en klog så? 

Fodboldstøvler med sok

Da den berømte fodboldstøvle med sok fra Adidas ramte fodboldmarkedet i 2014, var der lige pludselig en helt ny verden, der åbnede sig. Det gjorde handicappedes liv meget nemmere, når de skulle træne, uden at skulle bøje sig fremover for at snøre snørebåndene, der var gået op. Og det gjorde livet så meget nemmere for forældre og fodboldtrænere, der ellers havde brugt meget tid på at snøre snørebånd i løbet af træningen og i løbet af kampene.

Nu kommer fodboldstøvler med sok i et hav af farverige og cool modeller, som man kan vælge i mellem, og det er bare med at vælge nogle, der taler til alle farvespektrummets sanser. 

En sikker sok

Da fodboldstøvlerne med snørebånd var den eneste løsning, der fandtes for børn mellem 5-8 år, var der samtidig også flere børn, der faldt i deres snørebånd. De hang og dinglede om kap med hinanden, og pludselig lå barnet på banen. Nu med den nye fodboldstøvle med sok er der ingen snørebånd, der hænger i vejen for løb og tacklinger, ligesom en spurt helt ned til målet kan gøres frit og i et større flow.

Dette kunne også føre til, at forældre og dommer kom løbende til for at hjælpe barnet op, og kampen måtte stoppes med det samme.  

Større selvstændighed

Før skulle de have hjælp til at binde snørebåndene, mens det nu med de smarte støvler giver en større selvstændighed at være fodboldspiller i de yngre aldersgrupper. De kan nemlig selv tage fodboldstøvlen med sok på, og dermed skaber det en større grad af autonomi og selvværdsfølelse hos barnet.

De er heller ikke afhængige af at have deres forælder eller fodbolddommeren eller træneren lige i nærheden, når de gerne vil have deres fodboldstøvler på. En win-win situation for alle parter, og lad så spillet begynde!  

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Nu kan du realisere din drøm om at blive pilot!10.11.2022 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Hvis du også har drømt om at blive pilot, da du var lille, så deler du skæbne med mange andre. For der er noget vidunderligt ved tanken om at være, hvor himlen altid er blå, og hvor ellers kun fugle og Vorherre regerer. Desværre er det kun meget få af os, som bliver rigtige piloter, så på den måde brister drømmen for de fleste af os. Men nu er der kommet en mulighed for at du kan prøve, hvordan det er at være luftkaptajn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum