Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen inviterer til digitaliseringskonference

Del

Søfartsstyrelsen er vært ved den afsluttende konference den 5. – 6. april, hvor resultaterne i det EU-støttede digitaliseringsprojekt ”EfficienSea2” præsenteres.

Med Søfartsstyrelsen som leder har 32 partnere fra 12 forskellige lande i tre år arbejdet sammen i EU-projektet EfficienSea2 om at undersøge mulighederne for at digitalisere søfarten mere. ​

Projektet har fokuseret på at skabe nye kommunikationsplatforme, internationale IT-standarder og digitale services for at fremme maritim sikkerhed og effektivitet. Projektet støtter den indsats, regeringen har igangsat med Vækstplanen for det Blå Danmark og strategien for Dannmarks digitale vækst.

Løsningerne fra EfficienSea2-projektet er udviklet til og testet i Øsersøen og Arktis, men den internationale indsats for fælles IT-standarder betyder, at flere af de digitale løsninger er umiddelbart skalerbare til resten af verden.

Til den afsluttende konference demonstreres og præsenteres over 20 af projektets løsninger. Derudover redegør repræsentanter fra blandt andet BIMCO, IALA og Søfartsstyrelsen for de strategiske perspektiver af projektets resultater.

Konferencen afholdes i København fra torsdag den 5. april kl. 12.00 til fredag den 6. april kl. ​13.00. Aktører med interesse for maritim digitalisering inviteres til at tilmelde sig konferencen.

Læs mere om EfficienSea2 projektet og tilmeld dig konferencen på hjemmesiden www.eff​iciensea2.org​.

Nøgleord

Billeder

Information om Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen
Fjordvænget 30
4220 Korsør

72 19 60 00https://www.soefartsstyrelsen.dk/

I Søfartsstyrelsen arbejder vi for at skabe sikkerhed til søs og vækst i de maritime erhverv i Danmark. For os går sikkerhed og vækst hånd i hånd, fordi væksten i Det Blå Danmark skal bygge på kvalitetsskibsfart.

Følg pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum