Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen fuldtallig i Korsør

Del

Alle medarbejdere på Søfartsstyrelsens hovedkontor er nu landet i Korsør.

Foto Schmidt Photography ApS
Foto Schmidt Photography ApS

De sidste medarbejdere er nu flyttet fra Valby til styrelsens nye lokaler i Korsør, som er fordelt på tre lokationer. Søfartsstyrelsens hovedadresse er på Caspar Brands Plads 9, Korsør. De to øvrige lokationer er hhv. Fjordvænget og Batterivej.

På Casper Brands Plads har styrelsen fået indrettet mødecenter, kantine og cafe for medarbejderne, og det er også her, styrelsen tager mod gæster, holder møder og modtager post.

Søfartsstyrelsens direktør, Andreas Nordseth:
”Nu er vi alle samlet i Korsør. Vi har tre flotte bygninger, som vil give gode rammer for vores arbejde. Jeg ser frem til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen de nye, attraktive omgivelser.”

Styrelsens nye adresse er Caspar Brands Plads 9, 4220 Korsør.

Nøgleord

Billeder

Foto Schmidt Photography ApS
Foto Schmidt Photography ApS
Download

Information om Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen
Caspar Brands Plads 9
4220 Korsør

72 19 60 00https://www.soefartsstyrelsen.dk/

Søfartsstyrelsen arbejder vi for at skabe sikkerhed til søs og vækst i de maritime erhverv i Danmark. For os går sikkerhed og vækst hånd i hånd, fordi væksten i Det Blå Danmark skal bygge på kvalitetsskibsfart.

Følg pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum