Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen får ny vicedirektør

Del

Niels Peter Fredslund bliver ny vicedirektør i Søfartsstyrelsen.

Søfartsstyrelsen får et nyt direktionsmedlem, som kender organisationen og styrelsens arbejde rigtig godt. Niels Peter Fredslund, som tidligere har været økonomichef i Søfartsstyrelsen, tiltræder i dag 1. oktober.

Efter knap fire år i stillingen som kontorchef i Koncernstyring og -Økonomi i Erhvervsministeriets departement vender Niels Peter Fredslund nu retur til Søfartsstyrelsen i Korsør.

Andreas Nordseth, direktør i Søfartsstyrelsen:
”Jeg er glad for at kunne byde Niels Peter Fredslund velkommen tilbage i styrelsen. Jeg kender Niels Peter rigtig godt, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med ham igen.”
Før Niels Peter var økonomichef hos Søfartsstyrelsen har han arbejdet i bl.a. Statsministeriet og Finansministeriet. Niels Peter Fredslund er uddannet cand.scient.pol og har desuden en bachelor i matematik og økonomi.

Søfartsstyrelsens direktion består af direktør Andreas Nordseth og vicedirektørerne Charlotte Ahrendt Steen og Niels Peter Fredslund.

Nøgleord

Billeder

Information om Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen
Caspar Brands Plads 9
4220 Korsør

72 19 60 00https://www.soefartsstyrelsen.dk/

Søfartsstyrelsen arbejder vi for at skabe sikkerhed til søs og vækst i de maritime erhverv i Danmark. For os går sikkerhed og vækst hånd i hånd, fordi væksten i Det Blå Danmark skal bygge på kvalitetsskibsfart.

Følg pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum