Danske Spil A/S

Sød juletradition kastede 300.000 kr. af sig

Del

Der var tale om en ægte julegave, da en kvinde fra Horsens juleaften blev den første store vinder i Danske Spils 30 års jubilæumsskrabespil.

Det startede som en lille gave fra manden, men den blev hurtigt vekslet til noget mere værdifuldt forklarer kvinden, der vil være anonym.

- Vi har en tradition med, at min mand forærer mig nogle skrabelodder op til jul. De første var der ikke noget på, men der var da et par med gevinst på, som jeg så byttede til nogle nye, da vi gik en tur juleaften. Og så var den der sgu, forklarer hun.

Da hun skrabede lodderne hjemme, viste det sig nemlig, at hun havde en gevinst på 300.000 kroner. 

Det er i år 30 år siden, at danskerne første gang kunne prøve lykken med et Quick skrabelod, og siden er det blevet til populære skrabespil som Mandagschancen, Bogstavjagt og den klassiske røde skrabejulekalender.

Derfor lancerede Danske Spil et særligt jubilæumsspil op til jul, hvor hovedpræmien er 30.000 kr. hver måned i 100 måneder – altså en samlet gevinst på 3 millioner kroner.

Derudover er der i alt ni 2. præmier på 300.000, og den ene af dem kommer nu til at gøre hverdagen lidt sjovere for ægteparret i Horsens.

- Vi mangler ikke rigtig noget stort, så de skal bruges til at forsøde tilværelsen og give lidt mere luksus i hverdagen. Vi skal nok ud at spise lidt og måske ud at rejse. Jeg kunne godt tænke mig at komme til Amalfikysten, slutter kvinden, der aldrig tidligere har vundet en stor gevinst.

Du kan købe jubilæumslodderne fra Quick i hele 2022.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum