LivaRehab

Social-og indenrigsminister fejrer kampdag med udsatte kvinder

Del

Karen Ellemann (V) bruger kvindernes kampdag på at hylde kampen for at hjælpe udsatte kvinder videre i livet, når hun skal tale til LivaRehabs fem års jubilæum på Frederiksberg.

”For os handler det både om at støtte udsatte med at få fodfæstet tilbage i eget liv, og at arbejde for at undgå at unge mennesker ender i udsathed”, siger Flora Ghosh. 


Hun er direktør for LivaRehab – center for rehabilitering af mennesker med skader fra prostitution, vold og seksuelle overgreb, der tirsdag den 8. marts - kvindernes internationale kampdag - fejrer femårsjubilæum på Dronningensvej 4 på Frederiksberg.

”Vores erfaringer viser tydeligt at det er i barndommen at grundstene bliver lagt til udsathed. Tre fjerdedele af dem, der søger hjælp hos os, har en mørk fortid med svigt, incest og seksuelle overgreb. De børn skal vi være meget bedre til at støtte, derfor er vi glade for at ministeren bakker op om vores arbejde”.

Tal fra LivaRehabs seneste evaluering viser at:

  • I 78 % af de tilfælde, hvor henvendelsen har handlet om incest, har henvendelsen også handlet om prostitution.
  • I 72 % af tilfældene, hvor henvendelsen har handlet om seksuelle overgreb, har henvendelsen også handlet om gråzoneprostitution.
  • I 66 % af tilfældene, hvor henvendelsen har handlet om gæld, har henvendelsen også handlet om prostitution eller gråzoneprostitution.

LivaRehab har eksisteret siden 2011 og hjælper årligt mere end 130 mennesker  videre i deres liv.

Flora Ghosh kan kontaktes på telefon: 5371 6100

Nøgleord

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab
Dronningensvej 4
2000 Frederiksberg

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

LivaRehab vil forankre deres gode metoder som en bæredygtig organisation til at støtte mennesker med prostitutionsskader og overlevere af seksuel vold.21.2.2017 11:55pressemeddelelse

Et ni måneders pilotprojekt vil forankre LivaRehabs succesfyldte arbejdsmetoder i den kommende tid, så flere udsatte mennesker med prostitutionsskader kan få 360 graders støtte til at komme videre. Pilotprojektet vil også være med til at bane vejen for LivaRehab som en bærdygtig stabil organisation. Takket være Annie og Otto Johs. Detlefs’ Fonde, der har støttet projektet.

Flere kondomer og varmestuer? Så hellere hjælp til at komme videre!15.11.2016 15:39pressemeddelelse

Både de statslige og private sociale organisationer har tilbudt gratis prævention og sundhedstjek i årtier, så mere af det vil ikke løse problemerne for mennesker med prostitutionsskader - hverken i landeområder eller byer. Der mangler tværtimod reelle muligheder for at komme i gang med uddannelse, støtte til at komme i arbejde eller hjælp få tilkendt revalidering og terapeutiskforløb for at kunne mestre et liv med negative konsekvenser med prostitution, mener LivaRehab – center for rehabilitering af mennesker med skadevirkninger fra prostitution, vold og seksuelle overgreb.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum