Haderslev Kommune

Social- og Handicapudvalget inviterer til dialogmøde om pårørendepolitik

Del
Tirsdag den 18. april inviterer politikerne i Social- og Handicapudvalget i Haderslev Kommune, som beskæftiger sig med det børnesociale område og børnehandicap, alle interesserede borgere til dialogmøde. Formålet er at arbejde med og få input til en pårørende- og netværkspolitik, der omfatter børne- og familieområdet.

I 2022 blev det børnesociale område og børnehandicapområdet i Haderslev Kommune lagt sammen med voksenområdet i forvaltningen Social og Sundhed. En organisatorisk ændring der understøtter den politiske konstituering, hvor der i januar 2022 i den nye kommunalbestyrelse blev oprettet et Social- og Handicapudvalg, der arbejder med det sociale område og handicapområdet for både børn og voksne.

Social- og Handicapudvalget inviterer nu til dialogmøde for at arbejde videre med Haderslev Kommunes pårørendepolitik, så den udvikles til også at omfatte børnehandicap og børn og unge i udsatte positioner.

”Pårørende og netværket er en vigtig og unik ressource i børn og unges liv, og derfor er samarbejdet mellem barnet, eller den unge, pårørende og kommunen afgørende for at skabe en værdifuld hverdag for barnet, den unge eller den familie, der i kortere eller længere perioder har brug for hjælp og støtte. Derfor inviterer vi i Social- og Handicapudvalget til dialogmøde, hvor vi gerne vil i dialog med deltagerne om, hvad der er vigtigt at have med i en pårørende- og netværkspolitik”, siger Lene Bitsch Bierbaum, der er formand for Social- og Handicapudvalget.

På dialogmødet vil pårørendekoordinator i Haderslev Kommune, Gitte Astrup-Thørring, og faglig leder i Familiehuset, Nedda Khalili, holde oplæg om inddragelse af pårørende og netværk.

Derudover er der også tid til dialog med politikerne fra Social- og Handicapudvalget.

Dialogmødet finder sted tirsdag den 18. april 2023 klokken 17.30-19.30 i Rådhussalen på Rådhuset, Christian X’s Vej 39, Haderslev.

Der serveres en let anretning når arrangementet starter.

Alle er velkomne og kan tilmelde sig senest den 10. april 2023 på kvalitetogudvikling@haderslev.dk

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Foredragsrække om Besættelsestiden, Retsopgøret og tiden efter16.3.2023 10:57:47 CET | Pressemeddelelse

Historie Haderslev indbyder i april-maj 2023 til en foredragsrække om Besættelsestiden, Retsopgøret og tiden efter. I forbindelse med Besættelsen blev det danske samfund underlagt et voldsomt pres. Alle måtte forholde sig til nye realiteter og tage et standpunkt og vælge side. Nogle endte på den forkerte side og oplevede efter Befrielsen voldsomme konsekvenser af dette valg. De tre foredragsholdere beskæftiger sig alle med forskellige grupper i det danske samfund, der oplevede konsekvenser af egne eller andres handlinger under Besættelsen.

14. februar åbner udstillingen 3D-printet keramik7.2.2023 14:00:53 CET | Pressemeddelelse

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 14. februar åbner udstillingen 3D-printet keramik v/Anna Andersen ved Ehlers Samlingen, Slotsgade 20. Anna Andersen er uddannet fra Designskolen i Kolding samt Royal Collage of Art i London, og har arbejdet med 3D print siden 2007. “Den gamle keramik fra Ehlers Samlingen har fascineret mig siden jeg som studerende på Designskolen Kolding blev introduceret til museet. Det er et skatkammer af form, overflader og ornamentik og et besøg værd for alle, der arbejder med keramik”. Anna Andersen

Afgørelse i byretten i sag om Sundplejen7.2.2023 10:24:16 CET | Pressemeddelelse

Haderslev Kommune ophævede i september 2021 deres kontrakt med Sundplejen om hjemmehjælp til borgerne og politianmeldte samtidig virksomheden for uberettiget at opkræve betaling for hjælp, da man mente, de ikke havde udført den bestilte hjælp hos borgerne. Efterfølgende stævnede Sundplejen Haderslev Kommune for uberettiget at ophæve kontrakten. Det er den sag, der nu er faldet dom i. Politianmeldelsen ligger fortsat hos politiet, der efterforsker sagen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum