Danske Spil A/S

Snublende tæt på maksimal gevinst: På fredag kan du vinde 562 millioner i Eurojackpot

Del

I sidste uge havde Danske Spil ekstraordinært mange vindere. Samtidig er Eurojackpot puljen kommet meget tæt på de 570 mio. kr., som er maksimum.

Fredag aften var der seks vindere af 2. præmien i Eurojackpot, hvoraf den ene var fra Danmark.

Den heldige vinder havde spillet med over sin mobil, og kan nu, sammen med fem andre europæere, se frem til at få 2.916.532 skattefri kroner ind på kontoen. Den danske vinder kommer fra Brøndby Kommune.

De sidste mange uger er 1. præmiepuljen i Eurojackpot steget voldsomt, og heller ikke denne fredag blev der fundet en vinder, hvorfor puljen nu stiger yderligere. Det betyder, at 1. præmien er tæt på at nå sit maksimale beløb på 570 millioner kroner.

Trækningen af vindertallene i Eurojackpot sker hver fredag, og du kan nå at spille med lige til kl. 19 samme dag.

Årets anden vinder af Keno
Med et spil på kun fem rækker på Danske Spils hjemmeside, formåede en østjyde fra Favrskov Kommune i weekenden gennem talspillet Keno at forvandle sin indsats til en million skattefri kroner. Det gør den heldige vinder til årets anden Keno-vinder. Keno er det spil i Danmark med den største millionchance.

Weekendens millionvinderhold voksede yderligere lørdag aften, da der blev fundet en enlig vinder af 1. præmiepuljen i Lotto, som denne gang var på 19 millioner kroner - vinderen var fra Djursland. Som altid blev der også fundet to vindere af Millionærgarantien.

Danske Spil har endnu ikke talt med med nogle af vinderne, men vi ønsker dem alle et stort tillykke!

Vindertal Eurojackpot:

5, 31, 39, 46, 49

Stjernetal:

8, 9

Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag aften
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer
  • Den højeste danske gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315. 009.958 kr.

Om Keno

  • Million Keno går ud på, at man køber fem rækker med ni tal til 25 kroner, og hvis bare én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri for kroner
  • Keno er det spil i Danmark, som har den største millionchance
  • Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk
  • Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum