SMOKE-IT skifter navn til GEjSER

Del

Tirsdag d. 29. marts offentliggjorde SMOKE-IT, at virksomheden skifter navn til GEjSER. Navneskiftet er en anerkendelse af Forbrugerombudsmandens tolkning af SMOKE-IT som brand, og med det nye navn håber administrerende direktør og stifter af virksomheden, Jens Andersen, at myndighederne vil imødekomme GEjSER’s ønske, om et samarbejde for en røgfri fremtid.

Marts 2022 markerer 10-årsjubilæum for SMOKE-IT’s første fysiske butik, som åbnede på Klostertorv i Århus tilbage i marts 2012, og ifølge Jens Andersen, er markeringen af 10-årsjubilæet den perfekte anledning til også at markere skiftet – fra SMOKE-IT til GEjSER.

-          ”Navnet SMOKE-IT er blevet kritiseret, da det signalerer at vi arbejder med rygning, og af Forbrugerombudsmanden som opfatter navnet, som værende en opfordring til rygning. Vi anerkender Forbrugerombudsmandens tolkning af SMOKE-IT som brand, og selvom vores intentioner aldrig har været at opfordre til rygning, faktisk tværtimod, har vi indset at tiden er løbet fra det gamle navn.” Udtaler Jens Andersen.

I GEjSER håber man, at man ved at samarbejde med Forbrugerombudsmanden og de øvrige myndigheder på området, er større sandsynlighed for, at man kan opnå anerkendelse for virksomhedens indsats når det handler om at være med til, at bane vejen frem mod en røgfri fremtid.
Virksomheden bakker op om de danske tiltag, der skal forhindre børn og unge i at begynde at ryge, men for at forhindre dette er det, ifølge Jens, vigtigt at rette fokus mod de voksne rygere;

-          ”Vores fokus hele tiden været at hjælpe voksne rygere med at holde op med at ryge. Vi mener, at hvis man skal forhindre børn og unge i at begynde at ryge, bør man først og fremmest fokusere på, at få voksne rygere til at stoppe med at ryge. Ved at hjælpe voksne rygere til at stoppe med at ryge sørger man for, at de unges forbilleder ikke længere er med til at normalisere den skadelige vane.”

Derfor bakker GEjSER også op om de rygestoptilbud, der findes på nationalt plan og rundt om i landets kommuner, og Jens Andersen er også af den opfattelse, at man hos GEjSER grundlæggende yder den samme gode indsats, som den der ydes på de kommunale rygestopkurser.

Nøgleord

Kontakter

Jens Andersen, CEO i SMOKE-IT/GEjSER
Tlf.: 26270707
Jens@SMOKE-IT.dk

Billeder

Links

Information om Gejser

Gejser
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.gejser-ecigaret.dk

GEjSER er en familieejet virksomhed, som blev stiftet af Jens Andersen, efter både ham og hans kone, Mimi, begge stoppede med at ryge ved hjælp af e-cigaretter i 2010. Virksomheden startede i bagagerummet på en gammel Peugeot 106, på havnen i Århus tilbage i 2010, hvor det lykkedes Jens, at få de fleste af hans havnearbejder-kollegaer, til at skifte fra røg til damp.
Sidenhen har Jens og hans nu 130 ansatte hjulpet mange, mange flere danskere med at skifte smøgerne ud med e-cigaretter, for på den måde at blive røgfri.

Følg pressemeddelelser fra Gejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gejser

Hylderne er ved at være tomme og fra i morgen er det slut med smag i væsker til e-cigaretter31.3.2022 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Tidligere på ugen offentliggjorde SMOKE-IT nyheden om, at kæden skifter navn til GEjSER, men i morgen, d. 1. april, bliver glæden over det nye navn erstattet af bekymring og tomme hylder. For fra og med i morgen bliver det ulovligt at sælge væsker til e-cigaretter med andre smage end tobak eller mentol. Hos GEjSER frygter man, at smagsforbuddet medfører mere skade end gavn, og kæden har derfor besluttet, at man i dag helt ekstraordinært udvider åbningstiderne i kædens 35 butikker landet over.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum