SMOKE-IT skifter navn og åbner kædens allerførste GEjSER-butik i Skagen

Del

SMOKE-IT har netop annonceret at kæden skifter navn til GEjSER, og at deres nye butik i Skagen bliver den allerførste rigtige GEjSER-butik. Butikken i Skagen bliver den nordligste af kædens nu, i alt, 36 e-cigaretspecialforretninger.

D. 8. april kl. 11.00 slår e-cigaretkæden, GEjSER, som altså indtil for nyligt hed SMOKE-IT, dørene op til deres nye butik, beliggende på Sankt Laurentii Vej 60E, hvor GEjSER’s butiksbestyrer, Rasmus Wrensted, ser frem til og glæder sig over, at kunne byde nye såvel som allerede eksisterende kunder velkomne i butikken.

GEjSER er en familieejet virksomhed, som blev stiftet af Jens Andersen, efter både ham og hans kone, Mimi, begge stoppede med at ryge ved hjælp af e-cigaretter i 2010. Virksomheden startede i bagagerummet på en gammel Peugeot 106, på havnen i Århus tilbage i 2010, hvor det lykkedes Jens, at få de fleste af hans havnearbejder-kollegaer, til at skifte fra røg til damp.
Sidenhen har Jens og hans nu 130 ansatte hjulpet mange, mange flere danskere med at skifte smøgerne ud med e-cigaretter, for på den måde at blive røgfri.

Nøgleord

Kontakter

Jens Andersen, CEO i SMOKE-IT/GEjSER
Tlf.: 26270707
Jens@SMOKE-IT.dk

Billeder

Links

Information om Gejser

Gejser
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.gejser-ecigaret.dk

Følg pressemeddelelser fra Gejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gejser

Hylderne er ved at være tomme og fra i morgen er det slut med smag i væsker til e-cigaretter31.3.2022 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Tidligere på ugen offentliggjorde SMOKE-IT nyheden om, at kæden skifter navn til GEjSER, men i morgen, d. 1. april, bliver glæden over det nye navn erstattet af bekymring og tomme hylder. For fra og med i morgen bliver det ulovligt at sælge væsker til e-cigaretter med andre smage end tobak eller mentol. Hos GEjSER frygter man, at smagsforbuddet medfører mere skade end gavn, og kæden har derfor besluttet, at man i dag helt ekstraordinært udvider åbningstiderne i kædens 35 butikker landet over.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum