SMOKE-IT flytter og åbner ny GEjSER-butik i Fields

Del

Som en del af planerne om at skifte fra SMOKE-IT til GEjSER, har e-cigaretkæden besluttet at flytte deres nuværende butik til nye lokaler i Fields. Dermed har 2 ud af kædens i alt 36 butikker nu fået nyt navn.

For nyligt offentliggjorde SMOKE-IT, at kæden skifter navn til GEjSER, og i forbindelse med navneskiftet er kæden i gang med en række nye tiltag, som bl.a. indebærer nye butikslokaler i Fields.
De nye lokaler er således endnu et symbol på skiftet fra SMOKE-IT til GEjSER, og stifter af og direktør i GEjSER ser frem til dagen hvor alle 36 butikker har fået nyt navn.

”Det har været noget af en omgang. Fra beslutningen om at skifte navn, til også at få navneskiftet med alt hvad dertil hører udført i praksis, har været lidt af et puslespil at få til at gå op. Men nu nærmer vi os, og jeg glæder mig til vi er færdige, og til at høre hvad kunderne synes om det hele.”

I den gamle SMOKE-IT-butik i Fields vil kunderne blive mødt af en stor plakat, der fortæller dem hvor de kan finde den nye GEjSER-butik, som fremover vil være at finde på 1. etage imellem H&M og overfor Magasin’s indgang.

Nøgleord

Kontakter

Jens Nygaard Andersen

Direktør / Chief Executive Officer (CEO)

GEjSER ApS

+45 26 27 07 07

jens@smoke-it.dk

www.smoke-it.dk

GEjSER | Erhvervsparken Klank 3, DK-8464 Galten

Billeder

Links

Information om Gejser

Gejser
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.gejser-ecigaret.dk


GEjSER, tidligere SMOKE-IT, er en familieejet virksomhed, som blev stiftet af Jens Andersen, efter både ham og hans kone, Mimi, begge stoppede med at ryge ved hjælp af e-cigaretter i 2010. Virksomheden startede i bagagerummet på en gammel Peugeot 106, på havnen i Århus tilbage i 2010, hvor det lykkedes Jens, at få de fleste af hans havnearbejder-kollegaer, til at skifte fra røg til damp.
Sidenhen har Jens og hans nu 130 ansatte hjulpet mange, mange flere danskere med at skifte smøgerne ud med e-cigaretter, for på den måde at blive røgfri.

Vi fokuserer på voksne rygere:

Imens myndighedernes indsats har været fokuseret på at forhindre børn og unge i at begynde at ryge, har vores fokus hele tiden været at hjælpe voksne rygere med at holde op med at ryge. Vi mener, at hvis man skal forhindre børn og unge i at begynde at ryge, bør man fokusere på, først og fremmest, at få voksne rygere til at stoppe med at ryge. Ved at hjælpe voksne rygere til at stoppe med at ryge sørger man for, at de unges forbilleder ikke længere er med til at normalisere den skadelige vane, fordi tidligere rygere oftest er de bedste rygestopambassadører.

GEjSER går forrest i kampen mod nikotinafhængighed:

Vi bakker op om de danske tiltag, der skal forhindre børn og unge i at begynde at ryge. Derfor bakker vi naturligvis også op om de rygestoptilbud, der findes på nationalt plan og rundt om i landets kommuner, og vi mener faktisk, at vi grundlæggende yder den samme gode indsats, som de gør.
Vi anser ikke GEjSER for at være en virksomhed, der får folk til at skifte fra en dårlige vane til en mindre dårlig vane, derimod anser vi GEjSER for at være en virksomhed der hjælper folk med, helt at slippe de dårlige vaner. Derfor er vi nu begyndt at fokusere endnu mere på nikotinafhængighed, og på hvordan man slipper ud af denne. For ligesom vi ikke mener, at de unges forbilleder skal være med til at normalisere rygning, mener vi heller ikke, at de skal være med til at normalisere nikotinafhængighed. Derfor går GEjSER forrest i kampen mod nikotinafhængighed fordi vi tror på at dette fokus også kan være med til at forhindre, at børn og unge starter med at bruge nikotinprodukter.

Følg pressemeddelelser fra Gejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gejser

Hylderne er ved at være tomme og fra i morgen er det slut med smag i væsker til e-cigaretter31.3.2022 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Tidligere på ugen offentliggjorde SMOKE-IT nyheden om, at kæden skifter navn til GEjSER, men i morgen, d. 1. april, bliver glæden over det nye navn erstattet af bekymring og tomme hylder. For fra og med i morgen bliver det ulovligt at sælge væsker til e-cigaretter med andre smage end tobak eller mentol. Hos GEjSER frygter man, at smagsforbuddet medfører mere skade end gavn, og kæden har derfor besluttet, at man i dag helt ekstraordinært udvider åbningstiderne i kædens 35 butikker landet over.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum