SMOKE-IT flytter butikken i Grenå

Del

Tilbage i februar overtog SMOKE-IT dampbutikken Vapers Nation i Grenå, og nu flytter butikken til en ny og bedre placering.

Lørdag d. 3. april kl. 10 åbner SMOKE-IT-butikken i Grenå for første gang i kædens nye lokaler, som har beliggende på den nye adresse, Østergade 14, lige overfor Normal. 
Butikken som man, indtil på lørdag, har kunne finde i Storegade 10C, flytter nu altså til en ny og bedre placering i Grenå, hvor bestyrer Kasper Schiermer, som også er tidligere indehaver af Vapers Nation, ser frem til at byde sine kunder indenfor i de nye, flotte lokaler.  

Nøgleord

Kontakter

Administrerende direktør, Jens Andersen. Jens@SMOKE-IT.dk

Billeder

Information om SMOKE-IT

SMOKE-IT
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.smoke-it.dk/

Følg pressemeddelelser fra SMOKE-IT

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SMOKE-IT

Brancheforeningen for e-cigaretforhandlere i Danmark har klaget til EU-Kommissionen og SMOKE-IT overvejer nu søgsmål mod staten8.3.2021 13:00:45 CET | Pressemeddelelse

Brancheforeningen for e-cigaretforhandlere i Danmark, BECIG, har indsendt en klage til EU-kommissionen over den nyligt vedtagne tobakshandleplan, herunder Sundhedsstyrelsens ageren under tobakslovsforhandlingerne, og et af foreningens medlemmer, SMOKE-IT, har nu bedt deres advokat om at vurdere, om der ydermere er grundlag for at rejse en sag mod staten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum