SMOKE-IT åbner ny butik i Viborg

Del

Fredag d. 28. maj slår SMOKE-IT dørene op til endnu en ny butik - denne gang i Viborg.

SMOKE-IT-kædens butik nr. 34 har beliggende i Vestergade 11 ved siden af Guldsmed Norup, hvor bestyrer, Sebastian Vyrts, ser frem til at byde nye såvel som nuværende kunder velkomne fredag d. 28. maj kl. 10.

Nøgleord

Kontakter

Administrerende direktør Jens Andersen, Jens@SMOKE-IT.dk

Billeder

Information om SMOKE-IT

SMOKE-IT
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.smoke-it.dk/

Følg pressemeddelelser fra SMOKE-IT

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SMOKE-IT

Brancheforeningen for e-cigaretforhandlere i Danmark har klaget til EU-Kommissionen og SMOKE-IT overvejer nu søgsmål mod staten8.3.2021 13:00:45 CET | Pressemeddelelse

Brancheforeningen for e-cigaretforhandlere i Danmark, BECIG, har indsendt en klage til EU-kommissionen over den nyligt vedtagne tobakshandleplan, herunder Sundhedsstyrelsens ageren under tobakslovsforhandlingerne, og et af foreningens medlemmer, SMOKE-IT, har nu bedt deres advokat om at vurdere, om der ydermere er grundlag for at rejse en sag mod staten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum