SMOKE-IT åbner ny butik i Skagen

Del

D. 8. april kl. 10.00 slår e-cigaretkæden, SMOKE-IT, dørene op til en ny butik beliggende i Skagen. Butikken i Skagen bliver den nordligste af kædens nu, i alt, 36 specialforretninger.

Til butikken søges allerede nu en fuldtids-førsteassistent, som sammen med SMOKE-IT’s nyeste butiksbestyrer, Rasmus Wrensted, vil kunne se frem til og glæde sig over, at kunne byde nye såvel som allerede eksisterende kunder velkomne i butikken, som er beliggende på Sankt Laurentii Vej 60E.

SMOKE-IT er en familieejet virksomhed, der sælger e-cigaretter og tilbehør med rygestop og nikotinafvænning for øje. SMOKE-IT blev til på baggrund af stifteren, Jens Andersens, eget rygestop, og virksomhedens mission er, at hjælpe danskerne med rygestop og efterfølgende helt ud af nikotinafhængighed. 

Nøgleord

Kontakter

Jens Andersen, CEO SMOKE-IT. Jens@SMOKE-IT.dk

Billeder

Information om SMOKE-IT

SMOKE-IT
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.smoke-it.dk/

Følg pressemeddelelser fra SMOKE-IT

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SMOKE-IT

Brancheforeningen for e-cigaretforhandlere i Danmark har klaget til EU-Kommissionen og SMOKE-IT overvejer nu søgsmål mod staten8.3.2021 13:00:45 CET | Pressemeddelelse

Brancheforeningen for e-cigaretforhandlere i Danmark, BECIG, har indsendt en klage til EU-kommissionen over den nyligt vedtagne tobakshandleplan, herunder Sundhedsstyrelsens ageren under tobakslovsforhandlingerne, og et af foreningens medlemmer, SMOKE-IT, har nu bedt deres advokat om at vurdere, om der ydermere er grundlag for at rejse en sag mod staten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum