SMOKE-IT

SMOKE-IT åbner butik nr. 30

Del

Med 29 butikker fordelt jævnt rundt i hele landet, kan Odder nu se frem til at huse placeringen for SMOKE-IT’s butik nr. 30.

Bestyrer Sonny Frederiksen Batz, som vi allerede kender fra SMOKE-IT’s butik i Bruuns Galleri, ser frem til d. 30. september hvor åbningen af den nye butik finder sted. Butikken er en såkaldt ”shop-in-shop” og har til huse i Skousen’s forretning i Odder.
Selvom det måske er en mere eller mindre utraditionel placering, ser administrerende direktør, Jens Andersen, frem til de nye muligheder samarbejdet kan bringe:

-          ”Vi vil jo gerne have voksne rygere til at kvitte smøgerne vha. vores produkter, og med placeringen i Skousen er vi ret overbeviste om, at det i hvert fald er det rigtige alderssegment vi henvender os til, det er jo nok de færreste personer under 18 år, der lige skal ind og se på en vaskemaskine”, siger han.

SMOKE-IT ser, med den nye butik, frem til et godt samarbejde, og til at gøre det lidt nemmere for damperne i Odder.

Nøgleord

Kontakter

Jens Andersen, Administrerende Direktør SMOKE-IT
Jens@SMOKE-IT.dk

Billeder

Links

Information om SMOKE-IT

SMOKE-IT
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.smoke-it.dk/

Følg pressemeddelelser fra SMOKE-IT

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SMOKE-IT

SMOKE-IT udbetaler en kvart million i ”Covid-19 bonus”2.6.2020 08:30:00 CESTPressemeddelelse

Coronavirus har vendt op og ned på de flestes hverdag, og SMOKE-IT’s ansatte er ingen undtagelse. De skærpede krav og sikkerhedsforanstaltninger har skabt udfordringer for de butiksansatte, og det har krævet hårdt arbejde at få det hele til at fungere. SMOKE-IT’s ledelse havde ingen positive forventninger, men håbede selvfølgelig på det bedste, og i fredags kunne de så med glæde meddele medarbejderne, at krisen ikke har været så negativ som forventet.

Data blev leveret 18. november 2019, men hvor bliver ”Danskernes rygevaner” af?19.5.2020 10:24:29 CESTPressemeddelelse

Imens de fleste fokuserer på andre ting, løber e-cigaretbranchen og forbrugerne af e-damp panden mod muren. Behandlingen af lovforslaget, der blandt andet indeholder et forbud mod al anden smag en tobak og mentol i væsker til e-cigaretter, er blevet udsat. Selvom udsættelsen er vigtig, har både forbrugerforeningen og branchen brug for data fra Danskernes rygevaner 2019, for at kunne følge med i, og for at kunne dokumentere udvikling og tendenser i forbindelse med danskernes forbrug af e-damp.

Politiet lukkede SMOKE-IT’s butik i Hjørring6.5.2020 08:47:16 CESTPressemeddelelse

Lørdag ved middagstid dukkede betjente uanmeldt op i SMOKE-IT’s butik i Metropol Shopping Center i Hjørring og gav besked om, at butikken straks skulle lukke. Pga. coronasituationen skal de fleste butikker i landets storcentre nemlig holde lukket, og derfor mente betjentene, at SMOKE-IT brød reglerne. Butikkens ansatte valgte at lukke ned, men efter en halv time og en lovning om en undskyldning, kunne han atter åbne butikken.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum