Aabenraa Kommune

Smittetilfælde hos en ansat på Kliplev Skole hjemsender 22 elever og fem ansatte

Del

På grund af en positiv COVID-19 test hos en medarbejder på Kliplev Skole hjemsendes 22 elever og fem ansatte, da de er defineret som nære kontakter.

En medarbejder på Kliplev Skole er testet positiv for COVID-19, hvorfor 22 børn i 0. klasse samt fem medarbejdere er hjemsendt som nære kontakter.

- Vi har efter sundhedsfaglig vurdering hjemsendt de 27 personer som nære kontakter, og de berørte forældre er blevet informeret om hjemsendelserne, siger Rasmus Andreassen, skolechef i Aabenraa Kommune.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter to negative test foretaget fire og seks dage efter smittetilfældet.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Kerstin Bundgaard, tlf.: 23 47 43 09; e-mail: kbu@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum