Aabenraa Kommune

Smittetilfælde hjemsender én 3. klasse og 12 søskende på Tinglev Skole

Del

Én 3. klasse på Tinglev Skole hjemsendes efter et smittetilfælde. Styrelsen for Patientsikkerhed har samtidig meddelt Aabenraa Kommune, at også søskende til hjemsendte elever i den 3. klasse bør screenes hurtigst muligt for COVID-19.

- Vi har en tæt dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed og relevante sundhedsmyndigheder. De har orienteret os om, at vi bør hjemsende én 3. klasse samt søskende til eleverne i den klasse på Tinglev Skole efter et smittetilfælde.

Sådan lyder det fra skolechef Rasmus Andreassen, efter han i dag har været i kontakt med sundhedsmyndighederne.

- Konkret betyder en hjemsendelse og screening af de 12 søskende, at de bør testes hurtigst muligt. Når der foreligger et negativt testsvar kan de møde fysisk i skole igen. Eleverne i 3. klasse bør følge den normale procedure ved nær kontakt med en smittet, siger Rasmus Andreassen.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum