Aabenraa Kommune

Smittetilfælde hjemsender elever og ansatte fra Kongehøjsskolen og Hærvejsskolen

Del

På grund af en positiv COVID-19-test hos en elev på 1. årgang på Hærvejsskolen hjemsendes 17 elever og to ansatte, mens et positivt testsvar hos en elev i en 7. klasse på Kongehøjskolen hjemsender hele klassen. Derudover aflyses deres konfirmation i dag, lørdag, da de var samlet til generalprøven i går, fredag.

I samråd med sundhedsmyndigheder hjemsendes 17 elever fra 1. årgang og to ansatte fra Hærvejsskolen samt en 7. klasse på Kongehøjsskolen, efter der er konstateret COVID-19-smittetilfælde hos én elev begge steder.

- Forældre og ansatte er ved at blive orienteret om hjemsendelserne, som sker i samråd med sundhedsmyndighederne. Vi har fortsat fokus på, at vi alle overholder de gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne, både når det kommer til afstand, hygiejne og hyppige test, siger Rasmus Andreassen, der er skolechef i Aabenraa Kommune, og fortsætter:

- Det er altid ærgerligt, når vi må hjemsender elever, da de allerede har været udfordret i mere end et år samt undværet samværet på skolen på grund af corona. Men denne gang er det ekstra ærgerligt for den 7. klasse på Kongehøjskolen, da det samtidig betyder, at de også må aflyse deres konfirmation, som har været et lyspunkt, de har set frem til i en svær tid.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter to negative test foretaget fire og seks dage efter smittetilfældet.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum